Chestionar: Ce se va întâmpla la acest meci?
Bate România
Egal
Bate Austria
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preliminarii Cupa Mondială: România - Austria, 9 septembrie 2009, Bucureşti
09-03-2009, 12:48 PM
RE: Preliminarii Cupa Mondială: România - Austria, 9 septembrie 2009, Bucureşti
Jakie Ionescu: "Se puteau face 4 echipe naţionale din jucătorii de Liga I"

Jakie Ionescu prefaţează partida cu Franţa şi consideră că elevii lui Răzvan Lucescu trebuie să creadă în calificare cît timp matematica permite ipoteze care ar duce România în Africa de Sud.

Fostul tehnician al Politehnicii Timişoara comentează afirmaţiile făcute de Cristi Borcea din ultimele zile, fiind de părere că atacurile la care a fost supusă reprezentativa îi pot motiva pe tricolori.

"Nu cunosc realităţile din lotul Franţei, dar am înţeles că există şi acolo frămîntări. Echipa României e în construcţie, e important ca ea să se nască luptîndu-se pentru un obiectiv important. Cred că se puteau face 4 formaţii de valori apropiate compuse din jucătorii din Liga I, însă Răzvan a mizat pe omogenitatea psihică a grupului pe care îl are la dispoziţie. Nu ştiu ce efect vor avea declaraţiile făcute de Borcea în ultimul timp, s-ar putea să îi supramotiveze pe băieţi şi să vedem o atitudine extraordinară la meciul de la Paris. Cred că se va juca şi pentru antrenor. Sîntem obligaţi să credem în calificare şi atunci cînd nu ne mai rămîn decît şanse teoretice", a spus Jakie Ionescu pentru gsp.ro

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Preliminarii Cupa Mondială: România - Austria, 9 septembrie 2009, Bucureşti - Sebi Raducu - 09-03-2009 12:48 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut