Ştiri Politehnica Iaşi
09-03-2009, 01:13 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Politehnica Iaşi
Grigoras: 'Echipa este in crestere de forma'
Petre Grigoras a declarat ca Poli Iasi se afla intr-o cresere vizibila de forma si sustine ca elevii sai vor castiga si meciuri in deplasare in turul campionatului. Grig aprecizaza ca intreruperea campionatului nu este benefica gruparii din Copou.
Desi echipa se afla pe un loc retrogradabil (15) dupa cinci runde, cu doar patru puncte, antrenorul Petre Grigoras nu este ingrijorat si apreciaza ca echipa sa va creste in partea a doua a turului de campionat. Grig considera ca ultimele evolutii au fost bune, in crestere si apreciaza ca intreruperea campionatului nu este benefica Politehnicii. "Intreruperea campionatului nu este benefica pentru noi, pentru ca echipa era in crestere de forma. A jucat mai bine de la meci la meci, progresul este vizibil, iar la Vaslui, chiar daca am pierdut, am facut unul dintre cele mai bune jocuri din acest sezon. Sper ca aceasta intrerupere de campionat sa nu ne scoata din ritm si din etapa a sasea sa jucam mai bine decat am facut-o pana acum", a declarat Petre Grigoras. Tehnicianul a adaugat ca daca echipa isi mentine ritmul de joc din ultimele partide vor aparea si victorii in deplasare. "Sper ca in aceste zile de pauza sa-mi aduc jucatorii care erau in urma cu pregatirea la un nivel optim, poate acesta este singurul aspect benefic al intreruperii campionatului. Eu sper ca jocul sa creasca in urmatoarele etape, iar daca echipa isi va mentine ritmul ascendent din ultimele jocuri sunt sigur ca vor aparea si victoriile in deplasare. Este imposibil sa nu luam puncte de afara daca echipa se va prezenta asa cum a facut-o la Vaslui, cel putin din punctul de vedere al determinarii. Echipa este pe un drum bun", a precizat Grig. Antrenorul a revenit ieri in Iasi si a condus primul antrenament dupa meciul de la Vaslui. Poli va efectua zilnic cate unul sau doua antrenamente, iar marti este programat un meci amical, cel mai probabil cu Poli II. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
17 Musafir(i)
17 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut