Ştiri FCM UTA Arad
09-03-2009, 05:47 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri FCM UTA Arad
Copil s-a "rupt" la antrenamentul de ieri
Ghinioanele nu-l ocolesc pe Dumitru Copil. Mijlocaşul Bãtrânei Doamne s-a accidentat destul de grav la antrenamentul de ieri dimineaţã şi va fi indisponibil cel puţin 14 zile. La un contact la minge cu Doru Buican, glezna fotbalistului a cedat şi a contactat o entorsã urâtã. Mitruţ a fost transportat de urgenţã la spital şi i s-a aplicat pe gleznã un aparat gipsat.
"Numai mie mi se poate întâmpla aşa ceva. Este incredibil cum am putut sã mã accidentez. Îmi vine sã plâng cã nu voi mai putea douã sãptãmâni sã mã antrenez", a declarat mijlocaşul Bãtrânei Doamne. "Regretãm accidentarea lui Mitruţ. Este curat ghinion. Era pe o pantã ascendentã şi avea şanse sã prindã echipa", a spus Roland Nagy. Un alt fotbalist care cel mai probabil va rata meciul de sâmbãtã este Adrian Drida. Fotbalistul nu s-a antrenat nici ieri dimineaţã iar astãzi se va lua o decizie în legãturã cu apariţia lui în lot pentru confruntarea cu Fortuna Covaci. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)
4 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut