Ştiri Dinamo Bucureşti
09-03-2009, 09:42 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Ioan Becali: "Acum sunt prea bogat pentru a fi impresar"
Ionel Dănciulescu, cel care a semnat recent un contract cu echipa spaniolă Hercules Alicante, a fost însoţit în Spania de fostul său impresat, Ioan Becali, şi de fratele acestuia, Victor.
Vărul lui Gigi Becali nu a ratat ocazia de a se lăuda în faţa ziariştilor spanioli. "Am venit cu el (n.r. – cu Dănciulescu) la Alicante pentru că am fost reprezentantul lui timp de 14 ani. Acum sunt prea bogat pentru a fi impresar şi l-am lăsat pe mâna fratelui meu. Am auzit că duminică Hercules va juca împotriva echipei lui Lopera (principalul acţionar de la Betis) cu care am avut cele mai mari neplăceri în Spania (Becali l-a transferat pe fostul internaţional român Iulian Filipescu la Betis, însă jucătorul a plecat fără a fi plătit, în 2003)". Becali şi-ar dori ca Hercules să învingă Betis: "Aş fi cel mai mulţumit dacă Dănciulescu ar juca duminică şi i-ar marca două goluri lui Manolo Lopera", a declarat fostul impresar pentru "La Verdad". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)
6 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut