Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
09-04-2009, 04:51 PM
Mesaj: #6
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Iulian Boghean: "În locul lui Viţelaru, aş pleca acum dacă m-ar vrea Rapidul"

"Să fiu în locul lui Andrei şi să fiu ofertat de un club mare, aş pleca acum", spune directorul Iulian Boghean de la Ceahlăul, comentând ideea de transfer a fundaşului Viţelaru spre Rapid Bucureşti. Şeful de marketing al clubului de pe Borzoghean îi doreşte stopperului Ceahlăului cât mai multe jocuri în picioare.

"Degeaba eşti dorit de un club mare, dacă nu ai multe prezenţe la nivelul primei ligi. Până termină Andrei contractul cu noi fie nu va mai fi dorit acolo unde se spune că este aşteptat acum, fie va pleca antrenorul de pe banca giuleştenilor. Iar dacă vine alt tehnician, nu se ştie dacă băiatul nostru va mai rămâne în vizorul următorului antrenor".

Directorul Ceahlăului ştia, ieri, că înţelegerea lui Viţelaru cu gruparea pietreană de fotbal se întinde numai până în vara anului 2010.

"Nu-i adevărat. Până în 2011 am înţelegere cu Ceahlăul; eu pentru acest contract am semnat ultima dată", ţine să completeze fundaşul, considerat de şefii clubului drept unul dintre cei mai valoroşi oameni ai echipei managerului Florin Marin.

Pentru că a n-a acceptat contractul pe care îl are acum la FC Ceahlăul, dorind mărirea valorii acestuia, Andrei Viţelaru a fost trimis la "satelit" de conducerea pietreană. Iar pentru că la începutul sezonului n-a fost trecut pe lista posibililor componenţi ai lotului Ceahlăului II în partidele oficiale, Viţelaru nu are drept de joc în partida echipei lui Ovidiu Marc, anunţată pe terenul celor de la Aerostar Bacău.

Vrea la prima echipă a Ceahlăului
De ieri, începând, fundaşul Andrei Viţelaru a primit acordul medicului Pompiliu Popescu de a reveni în programul de antrenament, la parametrii normali.

"Mi-aş dori foarte mult să revin în programul primei echipe a clubului nostru, însă din nefericire nu se poate pentru mine aşa ceva", întăreşte fundaşul. Viţelaru are jucate 30 de meciuri la nivelul primei ligi şi se poate lăuda cu un gol marcat, în ciuda postului său de apărător.

Refacerea sa din punct de vedere medical a durat o lună de zile. Acum, fundaşul pietrean spune că se simte bine, dar este conştient că problema îi poate recidiva în cazul în care va forţa, aiurea.

La momentul de faţă, Andrei Viţelaru trebuie să se supună deciziei staffului executiv de a se pregăti la echipa a II-a, ştiind că n-are altă cale de urmat.

"Doar mă antrenez. Mi s-au pus la dispoziţie antrenor, teren de pregătire şi restul condiţiilor, iar eu stau la dispoziţia clubului. Şefii au luat decizia şi tot ei ştiu cât va mai dura prezenţa mea la «satelit»", a conchis Andrei Viţelaru.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 09-04-2009 04:51 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
42 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut