Ştiri Universitatea Cluj
09-04-2009, 05:32 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Cluj
"Ţălnar e blatist"
Problema acceptării noului antrenor a fost dezbătută intens pe forumurile fanilor "şepcilor roşii". Aceştia şi-au amintit de sezonul ‘97-’98, când, potrivit spuselor lor, Cornel Ţălnar a salvat echipa de la retrogradare cu ajutorul "Cooperativei".
Ostilitatea cu care fanii Universtăţii l-au întâmpinat pe Cornel Ţălnar, înlocuitorul lui Carmello Palilla pe banca tehnică, este explicată chiar de suporteri, pe site-ul http://www.ucluj.ro. Astfel, mai mulţi fani dezvăluie că salvarea de la retrogradare cu care se laudă Ţălnar ar fi fost obţinută cu ajutorul "Cooperativei" şi la capătul unui sezon, 1997-1998, plin de blaturi. Partidele pomenite de suporteri sunt cele cu Gloria Bistriţa (2-2) şi Farul Constanţa (3-1), ambele jucate în deplasare spre finalul campionatului, când "şepcile" se luptau cu Chindia Târgovişte pentru evitarea retrogradării. "Cu Bistriţa, Prunea, care era detaşat la noi de la Dinamo, a apărat un penalty la care executantul i-a arătat unde va şuta. Tot atunci, în contul unei datorii pentru transferul lui Mircea Stan, am primit trei puncte de la Farul. După meci, crainicul radio a refuzat să numească jucătorul partidei", susţine "“MCMXIX", confirmat de un alt internaut. "Confirm povestea. În acea vreme mi-era ruşine să mai merg cu echipa în deplasări, fiindcă striga lumea după noi pe stradă. De blaturi, evident", zice şi "33". Walter: "Rămâne Ţălnar!" Patronul Universităţii s-a supărat la culme pe reacţia fanilor şi a declarat că mai repede renunţă la echipă decât să facă blaturi. "Păi, eu am băgat atâţia bani ca să fac blaturi? Fiecare poate să spună ce vrea. Ţălnar a semnat şi va rămâne la "U". Nu am niciun război cu fanii. Este problema lor pe cine înjură şi ce scandează la meciuri. Eu îmi văd de treaba mea", a spus Florian Walter. "Probabil că eram în Cooperativă pe atunci. Ţălnar nu este un personaj de care să-mi amintesc foarte multe, dar probabil unii suporteri nu pot uita anumite episoade din acel sezon" - Călin Mişan, suporter "U" Cluj Vor să boicoteze meciul cu CFR Fanii Universităţii au propus pe forum şi diverse metode de protest împotriva numirii lui Ţălnar. Unul dintre ei chiar a sugerat ca galeria să intre pe teren, după modelul fanilor lui Dinamo. "Eu zic să întrerupem meciul. Să intrăm pe teren. Dacă nu intrăm acuma tot acolo vom ajunge ... numai că atunci va fi prea târziu ... !!!", este de părere "Bulănosul". Ideea acestuia nu este însă împărtăşită şi de restul suporterilor, mulţi dintre ei chiar îndemnându-i pe fani să uite trecutul lui Ţălnar la "U". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
16 Musafir(i)
16 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut