Chestionar: Ce se va întâmpla la acest meci?
Bate Franţa
Egal
Bate România
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
09-04-2009, 06:31 PM
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
Liviu Ciobotariu: "Nu avem presiune si asta s-ar putea sa constituie un avantaj"

Antrenorul celor de la CS Otopeni, Liviu Ciobotariu, este de parere ca echipa nationala a Romaniei are sanse sa obtina un rezultat bun in partida cu Franta, din deplasare, considerand ca avantajul nostru este reprezentat de lipsa presiunii.

"Echipa Frantei e una dintre echipele bune ale Europei, dar Romania vine dupa cateva rezultate bune in aceste amicale sustinute si cred ca va fi un meci frumos, disputat si imi doresc foarte mult ca Romania sa castige acest joc. Va fi foarte greu, pentru ca intalnim o echipa formata din jucatori valorosi, care evolueaza la echipe mari. Razvan Lucescu cred ca pregatit foarte bine acest joc, iar noi s-ar putea sa avem un avantaj pentru ca nu avem presiune. Sunt multi factori care pot decide aceasta partida: inspiratia antrenorului, jucatorii care vor putea decide partida pe faza de atac si multe altele", a declarat Ciobotariu intr-o interventie telefonica avuta in cadrul emisiunii Suporter de serviciu.

Referitor la absenta decarului Adrian Mutu, fostul international a declarat: "Adi Mutu este un jucator foarte important in angrenajul echipei nationale, dar trebuie sa ne descurcam si fara el pentru ca avem fotbalisti capabili sa-l inlocuiasca. Este o pierdere, el poate face diferenta si a demonstrat asta de multe ori, dar in teren sunt 11 jucatori, iar forta de grup poate sa aiba castig de cauza."

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris - Sebi Raducu - 09-04-2009 06:31 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
8 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut