Ştiri FC Argeş Piteşti
09-04-2009, 09:10 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri FC Argeş Piteşti
Badea: "Jucătorii mei au probleme de ordin mental!"
Antrenorul lui FC Argeş a tras un semnal de alarmă asupra situaţiei în care se află clubul alb-violet, spunând într-o conferinţă că există o incertitudine în ceea ce priveşte primirea drepturilor salariale.
"Pentru noi este mai important acum motivaţia psihologicã a jucãtorilor pentru cã, în afara lui Tãnase am mai pierdut şi la mentalitatea jucãtorilor. Astfel, în repriza a doua a meciului de la Otopeni concentrarea nu a fost la nivelul care trebuie. Este aşadar, foarte important pentru noi meciul cu Minerul Lupeni, nu neapãrat din punct de vedere fotbalistic ci al modului cum îl vom aborda. Problemele jucãtorilor sunt legate de incertitudinea la nivelul discuţiilor jucãtori-conducere, discuţiic are sunt din ce în ce mai rare. Este vorba de incertitudini legate de când îşi vor primi banii. Jucãtorii cedeazã astfel destul de uşor fie dupã un gol fie dupã o acţiune nereuşitã. Sunt probleme de ordin mental. Pânã acum nu am mai lucrat cu psihologul, dar oricum sezonul ãsta sunt altele datele problemei faţã de sezonul trecut. Discuţiile la care mã refer sunt strict legate de aceastã problemã materialã şi de incertitudine, pentru cã din punct de vedere profesional ştiu ce am de fãcut", a declarat Badea. Piteştenii nu au avut timp de o săptămînă apă caldă! Singura problemă de lot a lui Ionuţ Badea înaintea meciului FC Argeş – Minerul Lupeni ese cea jucătorului de bandă dreaptă Adrian Voicu. Acesta nu este accidentant ci s-a îmbolnăvit dintr-o cauză care nu are deloc de a face cu performanţa sportivă. Astfel, la stadionul Nicolae Dobrin a existat totată săptămâna o problemă cu apa caldă, aceasta fiind oprită din cauza unei defecţiuni a unei pompe. Cum problema persistat mai multe zile, jucătorii alb-violeţi nu au putut face nici recuperare după antrenamente şi măcar duşuri. "Ne tot mutam ba la Centrul de Copii şi Juniori, ba în altă parte" a explicat situaţia Ionuţ Badea. Din această cauză, Voicu a contractat o viroză puternică înaintea meciului, devenind indisponibil. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)
2 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut