Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
09-04-2009, 09:22 PM
|
|||
|
|||
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
"România are o echipă redutabilă! Trebuie să fim atenţi la Marica!"
Căpitanul reprezentativei Franţei, Thierry Henry, a declarat că adversara de sâmbătă, naţionala României, este o echipă redutabilă şi a precizat că francezii trebuie să fie atenţi la atacantul Ciprian Marica, pe care l-a calificat drept periculos, informează cotidianul Le Monde.
"România şi-a schimbat antrenorul, are jucători vechi în lot. Ştim că Marica este periculos, trebuie să fim atenţi. Românii şi-au schimbat stilul de joc, sunt mai agresivi. Este o echipă redutabilă. La Constanţa, am fi putut învinge. Din păcate, n-am făcut un meci întreg bun. Însă, în opinia mea, meciul de referinţă rămâne cel cu Serbia (n.r. - câştigat de Franţa cu scorul de 2-1, în septembrie 2008). Oricum, avem destinul în propriile mâini. Trebuie să luăm neapărat trei puncte sâmbătă", a spus Henry. România va întâlni Franţa, sâmbătă, la ora 22.00, la Paris, într-un joc din grupa a 7-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2010. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)
6 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut