Ştiri Steaua Bucureşti
09-05-2009, 01:40 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Grzelak îl bănuiește pe Becali
La antrenamentul de joi seară, tehnicianul italian le-a ţinut un discurs elevilor săi, cărora le-a spus că lista de nume trimisă pentru Europa League a fost alcătuită doar de el şi de stafful tehnic, cu excepţia numită Dayro Moreno.
Partea mai proastă pentru tehnician e că, indiferent dacă a fost sau nu aşa, jucătorii oricum îl bănuiesc pe Gigi Becali de implicare. Iar polonezul Grzelak se simţea oricum vizat după ce la derby-ul cu Dinamo fusese făcut praf de patron, care nu l-a scos din "circar" şi "nu e fotbalist de Steaua!". "Rafal, a fost decizia mea!" Joi seară, la şedinţa de pregătire de la stadionul Ghencea, italianul şi-a chemat jucătorii la mijlocul terenului: "Băieţi, singurul lucru pe care îl avem de discutat este despre lista UEFA. Rafal, nu te supăra pe mine, însă aşa am considerat eu. Nu a fost decizia patronului, decizia patronului a fost doar cu Dayro, cu restul a fost doar a mea", le-ar fi transmis tehnicianul fotbaliştilor. "Mister, nu vă cred!" Fostul mijlocaş al lui Skoda Xanthi crede că Bergodi l-a scos de pe lista Europa League la cererea patronului. Polonezul şi-a şocat toţi colegii când i-a răspuns sec tehnicianului: "Mister, nu te cred! Este părerea mea şi merg cu ea până la capăt". După reacţia fotbalistului, antrenorul a început imediat şedinţa de pregătire, însă nu înainte de a-i transmite că va avea o discuţie individuală cu el. "Vinovat pentru întocmirea listei de Europa League este Bergodi. Nu trebuia să accepte ce a făcut Becali" - Anghel Iordănescu, fost antrenor Steaua http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
17 Musafir(i)
17 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut