Chestionar: Ce se va întâmpla la acest meci?
Bate Franţa
Egal
Bate România
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
09-05-2009, 01:51 PM
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
Ieşire la promenadă

Plimbarea de ieri, de pe Champs Élysées, a fost ameninţată de ploaia care a căzut peste Paris dimineaţă.

La ora 11:00, tricolorii s-au suit în autocar şi au plecat spre centru. Mutu, care are program liber, nu i-a însoţit. Cristi Chivu s-a întânit pe Champs Élysées cu mama lui şi s-au plimbat împreună, avându-l alături şi pe Marica. Cel mai vizitat de către tricolori a fost magazinul Disney, de unde căpitanul a luat jucării pentru fetiţa lui. Tricolorii s-au plimbat pe grupuri, în funcţie de echipele la care joacă sau au jucat. Maftei cu Raţ. Goian, Neşu şi Rădoi în alt grup, adoptându-l şi pe Max Nicu, Surdu cu Roman şi aşa mai departe. Tibi Ghioane şi-a luat un suvenir din magazinul oficial al lui PSG.

În momentul în care a văzut un magazin Louis Vuitton, Marica le-a spus, râzând, ziariştilor: "Gata cu interviurile, că intrăm aici, la muzeu!".Ceva mai încolo, Chivu a fost invitat la o consumaţie gratis la o terasă de către doi angajaţi. Unul era italian, fan al lui Inter, iar celălalt român. Plimbarea, în timpul căreia tricolorii au fost abordaţi cu tupeu şi de cerşetorii români, a durat aproape o oră.

Conexiunea Max-Mutu
Aflat în faţa celui de-al treilea meci în tricoul României, după cele cu Austria şi Ungaria, Maximilan Nicu spune că s-a acomodat perfect la naţională.

Pentru mijlocaşul de 26 de ani, care va fi astăzi titular pe „Stade de France“, adaptarea la naţională a decurs perfect, deşi mai există un jucător pe care ar vrea să-l cunoască mai bine. "Îl admir foarte mult pe Mutu,
mi-ar plăcea să avem timp să vorbim mai mult, pentru că pare un om interesant. E mare păcat că nu poate juca şi el cu Franţa, dar am încredere că o să reuşim să facem un meci bun
", spune Max.

Glume din prima
Fostbalistul Herthei Berlin povesteşte cum la prima sa acţiune cu naţionala, la meciul din martie, cu Serbia, n-a fost menajat de Mutu, care l-a întrebat în glumă de ce nu vrea să joace pentru Germania. "I-am spus atunci că dorinţa mea e să joc pentru români şi că o să arăt cât de mult vrea acest lucru atunci când o să am ocazia", povesteşte amuzat internaţionalul român.

"Îmi pare rău că nu pot să joc dar am ținut foarte mult să fiu alături de băieți aici la Paris și să-i sprijin cum pot" - Adrian Mutu, atacant

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris - Sebi Raducu - 09-05-2009 01:51 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
12 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut