Chestionar: Ce se va întâmpla la acest meci?
Bate Franţa
Egal
Bate România
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
09-05-2009, 07:37 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-05-2009 07:38 PM de Sebi Raducu.)
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
"Răzvan nu are nicio presiune! Vreau să ne calificăm"

Loţi Boloni spunea că speră ca România să aibă ocazia să atace măcar de câteva ori. Boloni şi-ar dori ca România să se calfice la Mondiale şi spune că Răzvan Lucescu nu are nicio presiune!

"Şi eu mi-aş dori ca România să se califice la CM 2010 şi să joace fără greşeală. Nu am văzut niciun meci de când este Răzvan la naţională. Cum ar trebui să joace România? În mod cert mai bine ca francezii!", a declarat Boloni la Sport.ro.

Lucescu şi jucătorii nu au nicio presiune. "Am auzit că au fost anumite schimbări la naţională. E bine, înseamnă că fotbalul românesc mai are resurse, pe care noul antrenor poate să le exploateze. În acest moment nu există nicio presiune asupra naţionalei, asupra lui Răzvan. Şi astfel totul devine mult mai uşor, pentru că Răzvan poate spune oricând că nu avea ce face, calificarea era ratată", a declarat Boloni la Sport.ro.

"Şi francezii ar plânge după Adrian Mutu dacă ar fi jucătorul lor"
Loţi Boloni a prefaţat meciul din această seară dintre Franţa şi România şi nu dă şanse prea mari echipei conduse de Răzvan Lucescu. Tehnicianul lui Standard Liege spune că valoarea jucătorilor celor două echipe diferă, balanţa înclinându-se net în favoarea "cocoşilor". Chiar şi aşa, un fotbalist de valoarea lui Mutu ar avea oricând loc în primul '11' al lui Domenech.

"Calitatea jucătorilor francezi e mult mai mare. La fel este şi calitatea juniorilor produşi de centrele lor. Şi francezii ar plânge după Mutu dacă ar fi jucătorul lor. Aş vrea ca România să câştige, dar sunt puţine şanse. Însă există mereu posibiliatea unor surprize", a spus Boloni la Sport.ro.

Întrebat dacă ia în considerare, pe viitor, o venire pe banca tehnică a 'tricolorilor', Loţi nu a spus nu, declarând că este un post la care mulţi antrenori râvnesc: "Sigur că mă gândesc la naţionala României. Este un post important pentru mulţi antrenori, printre care mă număr şi eu."

"Campionatul Belgiei, peste cel al României"
Boloni a vorbit apoi şi de campionatul României, făcând o paralelă între Liga 1 şi campionatul Belgiei. "M-am bucurat pentru echipele ajunse în cupele europene. Sunt surprins de tragerea la sorţi - a fost una destul de norocoasă. Ca valoare, cele două campionate sunt apropiate, ca stil de joc există diferenţe mari. La pregătirea fizică, Belgia stă mult mai bine, la fel şi la valorile individuale", a precizat tehnicianul lui Standard.

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris - Sebi Raducu - 09-05-2009 07:37 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
7 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut