Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
09-05-2009, 07:56 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-05-2009 08:03 PM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
Gata pentru meciul vieţii
"Răzvan îşi aduce finii la echipa naţională", au fost vorbele lui Cristi Borcea care l-au vizat pe stelistul Romeo Surdu. Jucătorul care are mari şanse de a evolua titular în faţa Franţei nu vrea să se gândească la astfel de răutăţi.
Surdu e pregătit să facă o partidă mare pe Stade de France "Nu mă interesează pe mine ce spune unul sau altul. De fapt, nici nu e treaba mea să comentez vorbele unui patron de club. Eu sunt la naţională pentru a juca atât cât pot de bine. În cariera mea, am avut parte de momente mai grele decât aceste declaraţii ale lui Borcea", a spus Surdu, referindu-se la prima sa experienţă de la Steaua, când nu a reuşit să se impună în echipă. Deşi se află la Paris alături de tricolori, Romeo a vorbit şi despre echipa de club. "Am început bine sezonul cu Steaua, dar au mai fost şi sincope. Trebuie să-mi pese de ce se întâmplă şi la club, pentru că de-acolo vin la naţională", a mai spus ex-braşoveanul, care a preferat în permanenţă compania fostului său coleg de sub Tâmpa, Mihai Roman. Îi laudă pe adversari În ceea ce priveşte partida din această seară, Surdu este conştient de importanţa jocului: "Franţa este o echipă foarte bună. Partida de la Paris va fi cea mai tare pentru mine de când sunt la naţională. De fapt nu numai pentru mine, cred că şi pentru Răzvan. Pentru mulţi dintre noi, va fi meciul vieţi". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)
5 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut