Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
09-05-2009, 08:04 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
Cartu: "Fotbalistii nu sunt greu de antrenat, spre deosebire de jucatorii de fotbal"

Sorin Cartu a comentat, in stilul sau inconfundabil, diferenta dintre "fotbalisti" si "jucatorii de fotbal". Antrenorul a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca prima categorie este mai usor de pregatit, spre deosebire cei care fac parte din cea de-a doua. Tehnicianul a precizat ca fotbalistii inteleg fara probleme ce le cere un antrenor, iar jucatorilor de fotbal trebuie sa li se explice in amanunt ce au de facut.

Cartu este de parere ca acesta este si motivul pentru care fotbalistii au niste preturi exorbitante, fiind mult mai scumpi decat jucatorii de fotbal.

"Fotbalistii nu sunt deloc greu de antrenat, ei stiu ce trebuie sa faca si inteleg ce le cere antrenorul. Sunt greu de antrenat numai jucatorii de fotbal, carora este greu sa le explici ce au de facut si sa ii faci sa inteleaga. Intotdeauna, asta a fost diferenta dintre fotbalisti si jucatorii de fotbal. De aceea sunt atat de scumpi fotbalistii", a declarat Sorin Cartu, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol".

"Le-am dat o pauza jucatorilor, pentru ca am avut o saptmana mai incarcata si am zis sa profitam de aceasta perioada in care nu jucam. O sa vedem in etapa urmatoare ce va iesi, pentru ca avem un meci greu, cu CFR Cluj. Dupa patru - cinci etape neintrerupte a venit bine pauza. Nu am jucat in niciun meci dintre acestea de la inceput la capacitate maxima, pentru ca veneam dupa pregatire. Mai puteam sa avem un punct in plus fata de ce avem dupa parcursul din primele cinci etape, dar nu pot sa ma plang. In urmatoatrele patru jocuri avem meciuri cu trei titane: CFR, Steaua si Sinamo si inca un meci cu Galatiul. Este un program foarte greu, incercam sa iesim cat de cat, sa nu fim sifonati. Lumea stie ca suntem o echipa greu de combatut, pentru ca avem un joc organizat", a mai spus antrenorul echipei Pandurii Targu Jiu.

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:09 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - Sebi Raducu - 09-05-2009 08:04 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - gonen - 09-19-2009, 05:22 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
11 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut