Ştiri Gloria Bistriţa
09-05-2009, 08:17 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Gloria Bistriţa
Tabirca:"Mi-as fi dorit victoria cu Alba Iulia in campionat"
Antrenorul Gloriei Bistrita, Sandu Tabirca, a declarat, dupa partida amicala cu Unirea Alba Iulia, ca echipa sa a obtinut o victorie de moral dar ca si-ar fi dorit-o in campionat. "Era mai bine daca ii invingeam in campionat si faceam in acest amical 1-1. Acest joc ne-a aratat unde avem probleme. Am lucrat toata saptamana la faza defensiva, gandindu-ne la cele cinci goluri primite foarte usor la Craiova. Jucatorii au reactionat mai bine, au rezolvat mai bine problemele, au avut tarie de caracter. Este o victorie de moral" a declarat Tabirca. Cat despre noi jucatori, singurul care l-a multumit pe Tabirca a fost senegalezul Keita. "S-a vazut ca varful brazilian este nepregatit, fundasul dreapta este un jucator de care nu cred ca ne putem folosi. Borza apare si dispare din joc, vom analiza atent. Keita a fost o aparitie placuta in linia de mijloc. Vali Nastase ne poate ajuta cu experienta sa, dar nu mai devreme de 7-8 saptamani" a spus Tabirca. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)
2 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut