Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
09-05-2009, 10:55 PM
|
|||
|
|||
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
Keseru: "Simt ca va fi egal la Franta - Romania"
Claudiu Keseru presimte ca meciul dintre Franta si Romania, de sambata seara, se va incheia la egalitate, cu scorul de 0-0 sau 1-1. Fotbalistul legitimat la Nantes si care evolueaza sub formade imprumut la FC Tours a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca va asista la partida de pe "Stade de France" si ca s-a "inarmat" cu un steag tricolor pe care il va arbora in tribuna. "Sunt in zona stadionului si astept sa intru in tribune. Am adus cu mine steagul Romaniei si sper sa nu am probleme, daca am reactii la unele faze. Este numai o gluma, nu imi fac nicio problema din acest punct de vedere, daca voi arbora steagul. Toata lumea se pregateste de meci, pe aici. Este interes mare pentru aceasta partida, pentru ca Franta isi compromite sansele calificare directa, in cazul unui rezultat negativ. Eu vad un rezultat de egalitate, 0-0 sau 1-1. Oamenii de aici, din Franta, nu m-au sicanat, dar m-au intrebat ce sa puna la pariuri si eu le-am spus ca simt ca va fi egal. Se vorbeste despre o eventuala demitere a lui Domenech daca Franta nu va castiga, dar opinia generala e ca Franta va castiga", a declarat Claudiu Keseru, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol". "Am intrat pe ultima linie dreapta, am terminat pregatirea fizica si am intrat pe pregatirea specifica. O sa fac schimbari de directii, pivot pe picior, lucruri pe care nu am putut sa le fac pana acum. In doua-trei saptamani cred ca o sa incep pregatirea colectiva. Probabil intr-o luna o sa joc la echipa a doua si intr-o luna si jumatate, maximum doua, sper sa ajung la prima echipa", a mai spus fotbalistul roman. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)
3 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut