Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
09-05-2009, 10:57 PM
|
|||
|
|||
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
Dumitriu: "Presimt ca va fi seara noastra"
Dumitru Dumitriu a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca presimte ca seara de sambata va fi a Romaniei, dupa meciul cu Franta, de la Paris. Fostul antrenor al echipei Steaua Bucuresti a spus ca se bazeaza pe indrazneala si daruirea cu care evolueaza fotbalistii primei reprezentative si crede ca "tricolorii" sunt pe drumul cel bun in vederea construirii unei nou echipe.
"Putem sa avem liniste si in timpul jocului si dupa aceea, nu numai inainte, pentru ca am o presimtre ca va fi seara noastra. Nu avem ce pierde, echipa e montata si avem in fata o formatie a Frantei pe care nu o vad foarte capacitata sa castige orice joc. Jucatorii sunt mai mult conectati la echipele de club decat la echipa nationala. Am senzatia ca Domenech nu poate conduce echipa Frantei la victorie. Cu tot respectul pentru el ca antrenor, din ce imi dau seama, jucatorii nu prea se aliniaza si nu prea fac ce li se cere. Ar fi bine sa nu ma insel, ca sa fie bine pentru echipa noastra. Cand spune ca presimt ca va fi seara noastra imi pun sperantele in indrazneala si daruirea cu care joaca elevii lu iRazvan Lucescu si in lucrurile noi care se intampla la echipa nationala. Jucatorii dau dovada de daruire totala. Suntem pe un drum bun", a declarat Dumitru Dumitriu, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol". "Lucescu junior nu poate sa isi rupa gatul singur numai de dragul de aduce la echipa nat numai cunostinte. El face cum crede mai bine si aduce jucatori care pot exprima ceea ce le cere, pe care ii stie in stare sa faca aceste lucruri. Este foarte greu sa mai credem ca ne putem califica, dar e bine sa construim o echipa noua cu victorii, daca se poate. O sa fie un scor strans 0-0, 1-0 pentru ei sau 1-0 pentru noi", a mai spus tehnicianul. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
10 Musafir(i)
10 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut