Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
09-06-2009, 11:54 AM
|
|||
|
|||
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
Dragomir: "Francezii au avut noroc, dacă dădea gol Surdu, rămâneau fără serviciu"
Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, sâmbătă, după meciul Franţa-România, scor 1-1, că reprezentativa Hexagonului a avut şansă, deoarece Surdu ar fi putut deschide scorul înainte de pauză, iar rezultatul final ar fi fost altul.
"De ce am avut noi noroc? Ei au avut noroc, dacă dădea Surdu gol, îi lăsam fără serviciu. De poimâine îşi căutau de lucru. România a alergat mai mult decât echipa Franţei, iar atunci cand alergi mult, se nivelează valorile", a spus Dragomir, la Sport.ro. Şeful Ligii consideră că echipa joacă mai bine din punct de vedere tactic de la sosirea noului selecţioner: "Începem să jucăm mai bine tactic de când a venit Răzvan Lucescu. Rezultatul e bun, sub Lucescu nu s-a pierdut niciun meci. E bine că are curaj, a băgat înaintaşi pe final. Şi eu l-aş fi băgat pe Bucur, dar poate un pic mai devreme". Dragomir i-a remarcat pe Ghioane, Marica şi Dani Coman. Echipa naţionala a României a terminat, sâmbătă, la egalitate, scor 1-1, în deplasare, cu Franţa, pentru a treia oară în ultimul an, însă mai are şanse infime de calificare la CM 2010, cu trei jocuri înainte de finalul campaniei. Clasamentul Grupei a 7-a: 1. Serbia 18p, 2. Franţa 14p, 3. Austria 10p, 4. Lituania 9p, 5. Romania 8p, 6. Insulele Feroe 1p (toate echipele au disputat câte 7 meciuri). Următoarea etapă: Insulele Feroe - Lituania, Serbia - Franţa, România - Austria (9 septembrie). http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
10 Musafir(i)
10 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut