Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
09-06-2009, 12:20 PM
|
|||
|
|||
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
Coman: "Uniţi şi devotaţi am fost egalii Franţei!"
Portarul echipei naţionale a României, Dănuţ Coman, a spus după meciul cu Franţa că echipa noastră a dat dovadă de devotament, chiar dacă presiunea a fost foarte mare. Goalkeeperul a mai adăugat că presiunea a fost uriaşă, dar cu toate acestea, rezultatul a fost unul bun. "A fost un meci foarte greu, am întâlnit jucători extraordinari, dar am demonstrat că, prin devotamentul nostru, suntem o echipă unită şi că suntem egalii lor. Nu am avut niciun moment de relaxare, presiunea a fost foarte mare pe noi. Mă bucur pentru acest rezultat, chiar dacă nu mai avem nicio şansă de calificare. Suntem o echipă nouă, pe un drum ascendent. Sunt extrem de fericit pentru acest rezultat", a spus Coman după meci. "Eu mi-am făcut doar datoria! Îmi pare rău că am luat acel gol" Dani Coman, portarul României, a declarat la finalul meciului cu Franţa, scor 1-1, că este trist pentru primirea acelui gol de la Henry (foto), dar, totodată, este fericit că a putut fi între buturile porţii naţionalei la un meci de o asemenea anvergură şi că echipa construită de Lucescu este în creştere. "Am demonstrat că suntem valoroşi şi mă bucur pentru rezultat. Eu nu mi-am făcut decât datoria. Din păcate am luat un gol, dar cred că a fost bine. Nu mai avem şanse, dar nici înainte de acest meci şansele nu erau prea mari. Suntem pe un drum ascendent şi sper să continuăm aşa. Ne dorim să jucăm la fel de bine cu Austria şi să câştigăm. Nu de multe ori în viaţă te întâlneşti cu meciuri de acest gen şi sunt fericit că am putut fi pe teren", a spus Coman. Portarul echipei FC Braşov a avut o evoluţie excelentă în această seară, în ciuda golului încasat de la Thierry Henry, iar acest lucru este dovedit de numeroasele sale intervenţii decisive. Cele mai importante faze la care Coman s-a remarcat: Min. 5: Thierry Henry trage puternic la colţul lung. Coman respinge în corner. Min. 16: Gourcuff execută o lovitură liberă, mingea ajunge la Henry, care reia cu capul în transversală. Coman a evitat golul cu vârful degetelor. Min. 20: Sagna trage din afara careului, Coman respinge în corner. Min. 25: Anelka trage din întoarcere pe poartă, Coman reţine cu siguranţă. Min. 27: Dani Coman scoate un şut fabulos, din cinci metri, al lui Gignac. Min. 70: Toulalan trage la poartă şi Coman reţine. Min. 73: Coman reţine excelent din faţa lui Ribery. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)
2 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut