Chestionar: Ce pronostic daţi?
1
X
2
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Romania U21 - Moldova U-21
09-06-2009, 07:04 PM
RE: Romania U21 - Moldova U-21
"Suporterii ne dau aripi"

Portarul Universităţii şi al naţionalei de tineret, Silviu Lung, a declarat astăzi că partida cu Moldova nu reprezintă o simplă formalitate: "Ne aşteaptă un meci foarte greu, cu o naţională bună a Moldovei, care stă bine în apărare, dar sperăm să ne facem jocul nostru obişnuit şi să învingem. Generaţia ’88 - ’89 a Moldovei o ştiu de când eram la juniori. Niciodată nu i-am învins la diferenţă mai mare de un gol, au fost întotdeauna meciuri echilibrate. Aleargă foarte mult, se apără foarte bine şi încearcă să puncteze pe contraatac. În fotbalul de astăzi valorile sunt apropiate. O să mai avem o vizionare video a adversarului şi o să ştim tot ce trebuie să facem în meciul de marţi seară."

Silviu Lung a spus că remiza înregistrată de Marica şi compania în Franţa este una importantă şi l-a lăudat pe Dani Coman pentru prestaţia sa: "M-am bucurat foarte mult pentru rezultatul obţinut de România împotriva Franţei, toţi băieţii au muncit foarte mult, iar rezultatul este unul meritoriu. Coman a avut câteva intervenţii de mare portar, îmi place foarte mult de el, i-aş acorda o notă între 9.50 şi 10 pentru evoluţia sa."

Goalkeeperul a făcut un apel la fanii olteni, pe care îi aşteaptă la stadion marţi seară. Lung a afirmat că este esenţial pentru reprezentativa de tineret să se impună în faţa formaţiilor cotate mai slab: "Sperăm să vină cât mai mulţi suporteri pe «Ion Oblemenco» şi să ne încurajeze, fiindcă avem nevoie. Ei ne dau aripi şi trebuie să fie alături de noi. Nu trebuie să ţină cont că Torje joacă la Dinamo, Ochiroşii la Steaua, noi suntem o familie şi trebuie să ne susţină pe toţi. Vrem să câştigăm cât mai multe meciuri în actuala campanie, victorii care să ducă la mult aşteptata calificare. Nu pot să promit că nu o să iau gol, promit să fac tot ce îmi stă în putinţă să nu iau. În ciuda înfrângerii din Feroe, ruşii rămân principalii contracandidaţi, însă calificarea se va obţine câştigând punctele cu echipele mici."

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Romania U21 - Moldova U-21 - Sebi Raducu - 09-01-2009, 07:45 PM
RE: Romania U21 - Moldova U-21 - Sebi Raducu - 09-06-2009 07:04 PM
RE: Romania U21 - Moldova U-21 - gonen - 09-09-2009, 08:53 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut