Romania U21 - Moldova U-21
09-06-2009, 07:06 PM
|
|||
|
|||
RE: Romania U21 - Moldova U-21
"Îmi doresc o atmosferă frumoasă şi un joc pe măsură"
Selecţionerul Emil Săndoi a declarat astăzi că se aşteaptă de la elevii săi să evite fluctuaţiile de formă şi să se impună în faţa reprezentativei Moldovei: "Ne dorim cele trei puncte, pentru a continua seria succeselor de până acum. Este un meci pe care îl disputăm acasă şi sper să vină cât mai mulţi spectatori. Până acum, la Iaşi, la Piatra Neamţ, la Caracal, am jucat cu stadionul plin. Fiind din Craiova, fiind mulţi jucători ai Universităţii la lot, fiind un public care cunoaşte bine fenomenul, bineînţeles că îmi doresc o atmosferă frumoasă şi un joc care să ne aducă victoria. În general, la echipele de tineret nu se păstrează ierarhia de la primele reprezentative. Pe noi ne-au ocolit fluctuaţiile de formă şi sper să nu avem nicio sincopă în această campanie de calificare. Moldova este o formaţie pe care trebuie să o respectăm, trebuie să avem o atitudine de profesionişti din primul până în ultimul minut."
Săndoi s-a arătat încântat de egalul obţinut de selecţionata lui Răzvan Lucescu în Hexagon: "Felicit prima reprezentativă pentru rezultatul din Franţa, a dat dovadă de o dăruire exemplară. În ziua de azi nu mai poţi obţine rezultate mari fără o astfel de dăruire." http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
8 Musafir(i)
8 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut