Chestionar: Ce pronostic daţi?
1
X
2
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Romania U21 - Moldova U-21
09-06-2009, 07:27 PM
RE: Romania U21 - Moldova U-21
"Este posibil ca Găman să fie titular"

Selecţionerul reprezentativei de tineret, Emil Săndoi, vrea de la tricolori constanţă în evoluţii şi spune că este posibil ca Găman să fie titular marţi seară.

"Sunt încrezător în calităţile elevilor mei, nu cred că ar fi o surpriză dacă am avea un parcurs foarte bun în actuala campanie. Îmi doresc să nu facem paşi greşiţi şi o anumită constanţă la echipă. Referitor la Găman, eu am avut o înţelegere cu conducerea clubului Universitatea. Am convenit ca jucătorul să se pregătească şi să se recupereze la echipa de club, iar în eventualitatea în care va fi refăcut, să facă joncţiunea cu naţionala astăzi. Găman a intrat în cantonament cu echipa şi, dacă starea de sănătatea îi va permite, este posibil să fie titular cu Moldova. El este un jucător valoros, care a fost mereu titular şi la echipa de club, şi la naţională şi nu are nevoie de niciun timp de acomodare în colectiv.", a concluzionat Săndoi.

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Romania U21 - Moldova U-21 - Sebi Raducu - 09-01-2009, 07:45 PM
RE: Romania U21 - Moldova U-21 - Sebi Raducu - 09-06-2009 07:27 PM
RE: Romania U21 - Moldova U-21 - gonen - 09-09-2009, 08:53 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut