Ştiri Unirea Urziceni
09-06-2009, 11:15 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
"Mă întrebau cum am putut lua titlul în România"
Unirea Urziceni se pregăteşte pentru debutul în Ligă. Performanţa lui Dan Petrescu la Urziceni nu a rămas fără ecou în Europa. Marii antrenori se întreabă cum a putut fostul jucător de la Chelsea să câştige campionatul în Romania!
Întors de la forumul antrenorilor din Elveţia, Dan Petrescu a dezvăluit că toţi antrenorii s-au interesat de Unirea. "Toată lumea mă întrebă cum e posibil ca Unirea Urziceni să câştige campionatul în România. M-au felicitat şi mi-au urat noroc pentru că sunt un debutant", a spus Petrescu pentru PrimaTV. Dan Petrescu îşi face şi relaţii în Europa. "Bursucul" a dezvaluit că a rămas în relaţii bune cu Wenger, dar mai ales cu Deschamps. "Au fost două zile de neuitat. Am rămas în relaţii bune cu toată lumea, cu Wenger, Blanc, dar cel mai mult am stat cu Deschamps şi cu antrenorul lui Werder", a explicat Petrescu. Unirea Urziceni va juca în grupa G a Ligii Campionilor cu Sevilla, Glasgow Rangers şi Stuttgart. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
82 Musafir(i)
82 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut