Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
09-07-2009, 10:24 AM
|
|||
|
|||
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
Gabi Balint: "Dacă eram în teren dădeam 3 goluri, nu unul"
Fostul internaţional Gabi Balint consideră că selecţioneruuil Răzvan Lucescu trebuie să i se dea timpul necesar alcătuirii unei echipe naţionale capabile să lupte pentru calificarea la Campionatul European din 2012.
"A fost un meci bun din punct de vedere defensiv, în atac nu ne-am descurcat prea bine. Valoarea noastră reală se va vedea în partida cu Austria, cu Franţa ne-am lăsat dominaţi şi de valoarea, şi de numele adversarului. Şi francezii m-au dezamăgit puţin ca joc, mă aşteptam ca asemenea valori individuale să fie mai bine scoase în evidenţă. Nu trebuie criticat Răzvan Lucescu, are nevoie de timp şi de încredere din partea tuturor. Ratarea lui Surdu? Execuţia ratată poate fi şi din cauza emoţiei, nu a fost cea mai uşoară reluare", a spus Balit la sportro, glumind apoi pe seama ratării atacantului Stelei: "Dacă eram aseară în teren marcam nu unul, ci 3 goluri". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)
5 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut