Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
09-07-2009, 02:00 PM
Mesaj: #8
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Va fi şi mai greu!

Prin experienţa sa, Ionuţ Bădescu este unul dintre jucătorii pe care se contează foarte mult în acest campionat. Pînă acum, mijlocaşul de 31 de ani confirmă aşteptările. Rezultatele Ceahlăului îl nemulţumesc şi pe experimentatul jucător, care consideră că va urma o perioadă şi mai dificilă pentru tînăra formaţie pietreană.

- Cum a fost această săptămînă de pregătire?
- A fost o săptămînă normală de antrenamente. A trebuit să ne încărcăm puţin pentru următoarea perioadă, care va fi şi mai grea decît aceasta de început. Noi ne-am pregătit bine, dar la meci se văd rezultatele.

- Prin ce va fi şi mai greu campionatul?
- O să se acumuleze oboseala, ar putea apărea accidentările, vor veni cartonaşele… O să fie nevoie de întreg lotul. Noi ne aşteptam la un început mai bun. Ne-a luat puţin din moral, dar sperăm să ne revenim. Am pierdut cu Steaua, Dinamo, dar mai dureros este acest eşec cu Pandurii. Am domi­nat jocul şi am pierdut me­ciul. Nici măcar un egal nu am putut face. Deocamdată, sîntem invincibili în deplasare, dar acasă ne descurcăm mai greu.

- Cît a contat ghinionul şi cît lipsa de experienţă în partida cu Pandurii?
- Amîndouă la fel de mult. Este şi presiunea rezultatului, mult mai mare acasă. Ştii că publicul vine să te susţină şi vrei să iei toate punctele. Am început tot timpul prost, am primit gol şi este foarte greu să revii.

- Nu ai reuşit să-l convingi pe Fabbron să te lase pe tine la penalty.
- Sîntem mai mulţi desemnaţi să executăm loviturile de la 11 metri. El a fost mai hotărît. Puteam să bat eu şi să ratez. Nu mai contează, asta a fost.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 09-07-2009 02:00 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut