Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
09-07-2009, 02:05 PM
Mesaj: #9
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Ceahlaul aduce portar

Problemele de lot se plombeaza in timp la Ceahlaul, iar posturile care sint considerate neacoperite in prezent sint in vizorul conducerii tehnice si a celei administrative. Portarii nu au dat mereu satisfactie in acest start de campionat, iar necazurile aparute in compartimentul defensiv, cu accidentarea lui Floricel si retrogradarea lui Vitelaru la echipa a II-a, ii fac pe antrenori sa se gindeasca la solutii. In cantonbamentul care se va incheia astazi, Ceahlaul a testat si un portar.

Valentin Cosmin Lipitor a venit sa dea probe la Piatra Neamt si pare ca i-a convins pe Florin Marin si colaboratorii acestuia ca merita incredere. "Este un portar cu certe calitati, care are si experienta si sintem aproape de a il legitima. Sint sanse mari sa ramina la noi", a declarat Mihai Ionescu, antrenorul principal de la Ceahlaul Piatra Neamt.

Accidentat la genunghi, cu ruptura de ligamente, in trecutl nu foarte indepartat, portarul nu este pregatit in prezent pentru a juca inca din etapa urmatoare. "Cresterea concurentei pentru postul de titular este obiectivul nostru pentru ca toti sa dea ce au mai bun, iar echipa sa aiba in final de cistigat", a mai spus Mihai Ionescu.

Lipitor a mai jucat in cariera sa la Muresul Deva, Dinamo Bucuresti, Corvinul Hunedoara, Ghazal El Mahala (Egipt) si FC Bihor Oradea.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 09-07-2009 02:05 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
24 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut