Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
09-07-2009, 02:06 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-07-2009 02:07 PM de Sebi Raducu.)
Mesaj: #10
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Mihai Ionescu: "S-ar putea sa vizam si un fundas central"

Ceahlaul Piatra Neamt a ramas in numai trei fundasi centrali cu care abordeaza meciurile urmatoare in Liga I. Probleme ivite in acest compartiment ii forteaza pe tehnicieni sa caute solutii pentru ca pe viitor sa nu apara improvizatii. Dupa cum se stie, Floricel este accidentat si va lipsi o perioada, iar Vitelaru a fost trimis la echipa a II-a de Florin Marin pentru ca jucatorul nu si-a prelungit contractul cu Ceahlaul. Solutii actuale pentru Ceahlaul sint Forminte, Ichim si Ferariu.

"S-ar putea sa vizam si un fundas central", a precizat Mihai Ionescu, antrenorul principal al Ceahlaului. Acesta regreta retrogradarea lui Vitelaru si pentru ca astfel s-a rupt un cuplu de fundasi centrali puternici, cuplu pe care il alcatuia cu Forminte, si care au dus greul sezonului precedent.

"Viltelaru era un lider in teren si in vestiar si dadea tonul la rautate si agresivitate in timpul meciurilor. Acum insa a venit vremea celorlalti sa joace si sa arate ca merita sa fie la Ceahlaul", a mai spus Ionescu.

Vitelaru a jucat in acest sezon doar in primul meci pentru Ceahlaul, cu Steaua, atunci cind a bifat numai 38 de minute, parasind terenul accidentat.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 09-07-2009 02:06 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
70 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut