Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
09-07-2009, 02:16 PM
Mesaj: #11
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Alexandru Ichim, ultimul nume propus de Ceahlaul in fotbalul mare

Alexandru Ichim este la 20 de ani ultimul jucator adus de Ceahlaul din pepiniera proprie si aruncat in fotbalul mare. Echilibrat in ceea ce face, in vorbele pe care le rosteste, dar si cu un comportament discret, Ichim si-a asteptat sansa la Ceahlaul, club la care lucreaza deja de 10 ani. A vazut multe meciuri de pe banca de rezerve si in liga secunda, dar si acum in primele trei runde. A primit cu surprindere vestea ca va fi titular la Medias, in singura victorie de pina acum a nemtenilor in aceasta stagiune.

"Daca nu speram ca voi juca pentru Ceahlaul in prima liga, desi erau altii mai bine cotati ca mine, nu mai stateam aici. Imi cautam sa joc in alta parte. Am sperat mereu, am crezut in sansa mea si acum mi-a venit rindul sa dau totul pe teren. Nu credeam insa ca imi va veni rindul sa joc in Liga I asa devreme. Am fost folosit la antrenamente in echipa titularilor inainte de meciul acela, dar am considerat ca plusul de experienta a lui Ferariu va conta mai mult", a precizat fundasul central al galben- negrilor.

Laudat de Forminte, capitanul Ceahlaului si colegul sau din linia defensiva a nemtenilor, Ichim pare ca stie ce-l asteapta de acum inainte. A povestit ca Forminte l-a ajutat mult inaintea jocului cu Gaz Metan, i-a dat sfaturi si l-a facut sa se concentreze la partida. "Ne va fi greu, dar noi toti credem ca meritam sa raminem in Liga I. Nu ne sperie nimeni, iar in meciul urmator nu conteaza ca vom juca impotriva echipei lui Dani Coman. Noi speram sa cistigam, indifreent cine ii da gol portarului nationalei", a mai spus jucatorul.

Meciul FC Brasov - Ceahlaul va fi vineri, 11 septembrie, de la ora 21:30, nefiind stabilit inca cine va transmite in direct partida.

Forminte il lauda pe Ichim
Alexandru Forminte, capitanul echipei de fotbal Ceahlaul, a schimbat pina acum trei golegi in centrul defensivei primdivizionarei nemtene. A jucat mai intii alaturi de Vitelaru, in primele 38 de minute ale partidei cu Steaua, in etapa I, dupa care a facut pereche cu Floricel. Restul meciului cu ros-albastrii, jocul de la Otelul Galati si "rusinea" cu Dinamo i-a prins pe cei doi impreuna in fata lui Savu. In etapa a cincea, Forminte a conlucrat cu Ichim, dupa ce primii doi cedasera din cauza accidentarilor.

Pe Forminte pare sa nu-l deranjeze acest lucru si spune ca are incredere in Ichim, un fotbalist lipsit de experienta. "Ichim este un jucator tinar si bun. A realizat totul pe valoarea lui si depinde numai de el cum ii va merge in continuare. Am incredere in el in continuare asa cum am si in ceilalti jucatori din lot", a declarat capitanul.

Cu Forminte si Ichim in centru, Ceahlaul a scos trei puncte din deplasarea de la Medias, cind nemtenii au cistigat cu 2-0, dar a ratat meciul cu Pandurii (1- 2). Acum se spera ca cei doi vor face cuplul perfect si in etapa a VI-a, cind Ceahlaul joaca in fieful liderului FC Brasov.

Meciul FC Brasov - Ceahlaul va fi pe 11 septembrie, de la ora 21:30.

Ichim nu se gindeste la tricoul cu tricolor
Alexandru Ichim este la virsta la care poate deveni si o solutie utila si la echipa nationala de tineret a Romaniei, acolo unde este deja colegul sau Vlad Achim. Jucatorul nu se gindeste insa la cum ar fi sa joace sub tricolor.

"Trebuie sa-mi fac treaba la echipa de club, nu sa visez sus de acum inainte. Trebuie sa joc si sa fiu util Ceahlaului. Nu m-am gindit niciodata ca pot juca pentru nationala, dar daca va fi sa fie o voi face cu cea mai mare placere", a adaugat fotbalistul, care lauda initiativa conducerii de a da sansa tinerilor sa joace si de a nu mai aduce mercenari.

Alexandru Ichim a recunoscut ca despree intinerirea lotului se vorbea la Ceahlaul de pe vremea lui Viorel Hizo, cind nemtenii au retrogradat ultima data.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 09-07-2009 02:16 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
38 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut