Ştiri Universitatea Cluj
09-07-2009, 02:30 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Cluj
Dolha spune pas unui nou angajament
In ciuda insistentelor conducerii, mijlocasul aflat in ultimul an de contract cu Universitatea Cluj refuza prelungirea intelegerii. Otelul si Alba-Iulia stau la pinda si spera sa-l transfere gratis in iarna.
Dat afara de Palilla si rechemat de curind la antrenamente, Bogdan Dolha face ce face, dar nu ajunge la un numitor comun cu cei din conducerea clubului in privinta semnarii unui nou angajament. Mijlocasul se afla in ultimul an de contract, iar in iarna va putea semna gratis cu orice echipa, printre variante numarindu-se Unirea Alba-Iulia si Otelul Galati. Refuzul jucatorului ii nemultumeste cel mai mult pe oficialii Universitatii Cluj: "Pe Dolha nu l-am dat eu afara, ci Palilla. Noi incercam acum sa-l recuperam, sa-l aducem in forma optima, dar el refuza sa semneze un nou contract de joc. Ce putem sa mai zicem acum? I-am spus lui Dolha: Vrei sa pleci, vino cu o oferta concreta si iti dam drumul. Nu ne-a dat nimeni nici un ban pe el, or gratis nu pleaca nicaieri acum. Se afla in ultimul an de contract si banuiesc ca vrea sa semneze gratis in iarna cu cineva. De asta nu vrea sa semneze un nou angajament cu Universitatea Cluj", a explicat finantatorul "studentilor", Florian Walter. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
17 Musafir(i)
17 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut