Chestionar: Ce se va întâmpla la acest meci?
Bate România
Egal
Bate Austria
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preliminarii Cupa Mondială: România - Austria, 9 septembrie 2009, Bucureşti
09-07-2009, 02:44 PM
RE: Preliminarii Cupa Mondială: România - Austria, 9 septembrie 2009, Bucureşti
Constantini: Egalul României cu Franţa nu e rezultatul ideal pentru noi

Selecţionerul Austriei, Dietmar Constantini, a declarat că remiza obţinută de naționala României la Paris dezavantajează echipa sa, deoarece acum "tricolorii" se vor mobiliza la maximum și vor evolua cu multă încredere, informează postul TV ORF.

"Luni vom viziona înregistrarea meciului Franța - România 1-1. Ne pândeşte pericolul supraestimării după victoria cu Feroe, aşa că să lăsăm euforia la o parte. Egalul de la Paris nu e rezultatul ideal pentru noi, acum românii ne aşteaptă cu multă încredere în ei, se vor mobiliza la maximum. La Klagenfurt i-am învins, dar am avut şi mult noroc. Nu merge nimic de la sine, trebuie să muncim în continuare. Nimeni nu se gândeşte cred că în viitorul apropiat echipa Austriei va deveni campioană a lumii sau a Europei", a spus Constantini..

Meciul România - Austria va avea loc, miercuri, de la ora 20.45, pe stadionul Steaua.

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Preliminarii Cupa Mondială: România - Austria, 9 septembrie 2009, Bucureşti - Sebi Raducu - 09-07-2009 02:44 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut