Chestionar: Ce pronostic daţi?
1
X
2
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Romania U21 - Moldova U-21
09-07-2009, 05:23 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-12-2009 04:29 PM de Sebi Raducu.)
RE: Romania U21 - Moldova U-21
Jucătorii naţionalei de tineret nu iau în calcul decât victoria în partida cu Moldova

Mijlocaşul Răzvan Ochiroşii a declarat, luni, că ia în calcul doar victoria pentru partida cu Moldova de marţi, din preliminariile Europeanului de tineret din 2011, deoarece nu vrea să mai rateze din nou calificarea la baraj, aşa cum s-a întâmplat anul trecut.

"Nu luăm în calcul decât cele trei puncte pentru meciul cu Moldova. Am mai jucat două meciuri împotriva lor şi reprezintă un adversar redutabil, dar noi nu mai vrem să ratăm încă o calificare la baraj. Vrem să obţinem cât mai multe victorii. Sper să avem susţinerea publicului din Craiova, aşa cum se întâmplă la meciurile Universităţii", a spus fotbalistul Stelei.

Mijlocaşul Eric Bicfalvi afirmă că, pe lângă o victorie, îşi mai doreşte să îi studieze pe jucătorii moldoveni care sunt legitimaţi la Şerif Tiraspol, adversara Stelei din grupele Ligii Europa. "Sperăm cu toţii să obţinem a patra victorie consecutivă în aceste preliminarii, iar eu să mă pot informa şi în privinţa jucătorilor de la Şerif care vor juca mâine împotriva noastră", a punctat acesta, adăugând că şi-a revenit din punct de vedere medical.

Atacantul legitimat la Rapid, Lucian Răduţă, s-a declarat încântat de condiţiile pe care le oferă arena din Bănie şi chiar s-a întâlnit cu patronul Universităţii, echipă pe care o va întâlni şi săptămâna viitoare în campionat. "Sper să câştig de două ori în două săptămâni aici la Craiova, adică şi mâine, şi apoi când vin cu Rapidul în etapa a şaptea. Domnul Mititelu, pe care l-am văzut alergând la stadion, m-a ameninţat că Universitatea o să bată Rapidul, dar mai mult în glumă, ne-am împăcat repede şi îi mulţumim pentru condiţiile pe care le oferă echipei naţionale de tineret".

Fundaşul Valerică Găman s-a refăcut după ce în ultimele probleme zile a acuzat probleme medicale şi ar putea evolua ca titular în jocul de marţi. "M-am refăcut complet şi sper să fiu titular, iar dacă voi avea ocazia să înscriu, cum s-a întâmplat cu Andorra, va fi şi mai bine. Aştept ca şi publicul să fie alături de noi în număr mare, pentru că nu sunt dese acţiunile naţionalei la Craiova", a opinat şi acesta.

Selecţionerul Emil Săndoi le-a transmis suporterilor olteni să vină în număr mare pentru a susţine naţionala mai ales că în lot se află mai mulţi jucători ai Universităţii. "Sperăm să oferim publicului oltean o victorie, dar în schimb aşteptăm să fim susţinuţi aşa cum numai oltenii ştiu să o facă. Naţionala de tineret a avut tribune pline peste tot unde a jucat, aşa că aşteptăm la fel şi în Bănie. Eu sunt craiovean, iar Universitatea dă cei mai mulţi jucători naţionalei de tineret, aşa că oltenii au un motiv în plus să vină la stadion", a menţionat tehnicianul.

Partida România-Moldova, contând pentru preliminariile Campionatului European de tineret 2011, se va disputa la 8 septembrie, de la ora 20:00, pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova. În primele trei jocuri din cadrul Grupei 1, tricolorii au obţinut tot atâtea victorii: 2-0 şi 2-0 cu Andorra şi 4-0 cu Insulele Feroe.

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Romania U21 - Moldova U-21 - Sebi Raducu - 09-01-2009, 07:45 PM
RE: Romania U21 - Moldova U-21 - Sebi Raducu - 09-07-2009 05:23 PM
RE: Romania U21 - Moldova U-21 - gonen - 09-09-2009, 08:53 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut