Romania U21 - Moldova U-21
09-07-2009, 06:43 PM
|
|||
|
|||
RE: Romania U21 - Moldova U-21
"Aştept un aport al publicului la partida de mâine cu Moldova"
Emil Săndoi a lăudat atmosfera de la echipa de tineret şi speră într-un rezultat pozitiv în partida de mâine.
"De fiecare dată a fost o atmosferă frumoasă, eu sunt convins că şi după meci va fi la fel. Băieţii au venit de fiecare dată cu plăcere la convocările echipei. I-am văzut că se întâlnesc cu plăcere. S-au stabilit anumite relaţii de prietenie între ei chiar dacă fac parte de la cluburi diferite. Nu sunt animozităţi, nu sunt discuţii", a afirmat Săndoi. Selecţionerul echipei de tineret a remarcat prezenţa preşedintelui Universităţii, Adrian Mititelu, la antrenamentul tricolorilor mici şi a punctat faptul că gruparea olteană este una dintre singurele echipe care dă un număr mare de jucători la lot. "Ştie toată lumea că Adrian Mititelu supervizează şi antrenamentele la Universitatea Craiova. Dacă echipa de tineret este aici, era normal să supervizeze şi antrenamentele noastre. Nu ştiu echipe de bază deocamdată, mai este până mâine. Dar, în principiu, Universitatea şi Steaua au dat cei mai mulţi jucători la echipa naţională în momentul de faţă. Noi am încercat de fiecare dată să evoluăm acolo unde suntem bine primiţi şi să jucăm în toate oraşele tării. Sper ca la partida de mâine suporterii să ne susţină. Aştept un aport al publicului", a declarat Săndoi. Emil Săndoi a evidenţiat numărul mare de jucători convocaţi de acesta la echipa naţională a României pentru meciul cu Moldova, afirmând că a profitat de timpul avut la dispoziţie, dar a şi punctat problemele medicale din lot: "Avem unele probleme pentru această partidă, pentru că avem doi jucători suspendaţi, Rusescu şi Silviu Ilie. Aveau probleme de sănătate acum o săptămână şi Bicfalvi şi Găman, iar în campionat au fost o serie de jucători care au avut evoluţii foarte bune. Sunt jucători care au fost convocaţi în premieră la naţionala de tineret: Straton, Chiricheş, Achim, Bujor, Grecu, Răduţ. Faptul că noi nu jucam la prima dată oficială, aveam jocul cu Moldova pe a doua dată am încercat să profit de cele opt zile pe care le-am avut la dispoziţie ca să integrăm şi alţi jucători în grup. În acest moment am avut 23 de jucători la dispoziţie şi cei noi s-au integrat foarte bine." Acesta nu neagă faptul că în lotul naţionalei de tineret se află câţiva jucători care pot ajunge sub comanda lui Răzvan Lucescu, însă consideră că nu este aşa uşor. "Pasul de la echipa de tineret la echipa mare este destul de mare. Este adevărat. Eu cred că şi în această generaţie sunt câţiva jucători care pot să treacă cât mai repede spre prima echipă. Mai este o problemă, este posibil să se înfiinţeze şi U23, nu am toate datele în momentul de faţă. Ştiu doar că toate ţările au aderat la această politică.", a concluzionat Sandoi. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
7 Musafir(i)
7 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut