Ştiri Gloria Buzău
09-08-2009, 12:29 AM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Gloria Buzău
"Nu m-a surprins victoria de la Bacău"
Preşedintele grupării din Crâng, Mihai Marin este de părere că Gloria poate continua parcursul bun de până acum. Una dintre condiţii o reprezintă evident şi stabilirea financiară. Oficialul clubului buzoian are mare încredere în jucători că vor lupta cu multă ardoare şi în partidele care urmează pentru a se afirma.
Reporter: Victoria Gloria pe terenul uneia dintre favoritele la promovare este considerată o mare surpriză. Mihai Marin: Acest rezultat poate surprinde pe multă lume însă nu şi pe noi. Am plecat la Bacău să jucăm, iar băieţii au dovedit că sunt capabili de efort şi iată că după un meci exemplar am obţinut ce ne doream. Rep.: După mulţi ani îi cântau prohodul, echipa buzoiană pare să fi renăscut precum pasărea Phoenix din propria cenuşă. Va reuşi să menţină acest ritm? M.M.: Sigur, începutul este unul promiţător după cele trei victorii consecutive dintre care două în deplasare. Dacă lucrurile se aşează din toate punctele de vedere şi există o stabilitate atunci rezultatele vor fi şi ele pe măsura dorinţelor noastre. Rep.: Cât de mult a cântărit faptul că jucătorii au încasat primele de joc chiar înaintea meciului de la Bacău? M.M.: Aşa cum am mai zis este corect şi normal ca atunci când promiţi ceva să şi repecţi. Asta am făcut şi noi ca toată lumea să fie mulţumită şi zic că a contat pentru moralul jucătorilor. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)
2 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut