Ştiri Gloria Buzău
09-08-2009, 12:30 AM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Gloria Buzău
"Nici dacă îi băteam nu jucau aşa de bine!"
Fostul finanţator al Gloriei Buzău, Costel Bucur, a rămas cu sufletul alături de echipa al cărui "tutore" a fost timp de doi ani. Omul de afaceri se interesează de fiecare dată cum joacă "glorioşii" bucurându-se că aceştia au reuşit atât de repede să anuleze acea penalizare de opt puncte din cauza neîndeplinirii baremului.
Bucur este optimist spunând că dacă merge în ritmul acesta şi sunt bani, Gloria chiar poate emite pretenţii mult mai mari. "Mă bucur enorm că au câştigat toate meciurile până acum. Buzăul are echipă bună, alcătuită din jucători care dau dovadă de multă ambiţie şi seriozitate, curaj şi pun suflet în teren. Înseamnă că sunt destul de motivaţi şi nu mă refer la partea financiară. Eu puteam să îi bat şi tot nu jucau aşa. Am încredere în băieţi că vor face totul pentru a scoate rezultate cât mai bune. Dacă noul patron se achită de obligaţii şi echipa mai câştigă următoarele meciuri şi se nai întăreşte cu nişte jucători experimentaţi, GLORIA chiar poate trage la promovare. Ştiu că mai sunt de achitat nişte datorii la jucători şi Federaţie. Vrea ca echipa să meargă mai departe. Parcă văd că până la urmă vine tot nea Costel să ajute", ne-a declarat fostul patron al Clubului din Crâng, Costel Bucur. Acesta a precizat că va veni să vadă meciurile Gloriei, când formaţia lui Anton va ajunge în plutonul fruntaş al clasamentului. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut