Chestionar: Ce se va întâmpla la acest meci?
Bate România
Egal
Bate Austria
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preliminarii Cupa Mondială: România - Austria, 9 septembrie 2009, Bucureşti
09-08-2009, 01:07 PM
RE: Preliminarii Cupa Mondială: România - Austria, 9 septembrie 2009, Bucureşti
Mihai Roman: "Am ajuns la naţională pe drept"

Mihai Roman este de părere că tricolorii au de luat o revanşă în faţa Austriei după înfrângerea din tur: "La fiecare meci vrem să câştigăm şi suntem foarte motivaţi, deci la fel va fi şi cu Austria. În plus, avem şi o revanşă de luat după ce am pierdut în primăvară. Nu ne interesează ce şanse mai au austriecii la calificare, noi vom juca la victorie".

Mijlocaşul a vorbit şi despre chemarea sa la echipa naţională, criticată de mulţi conducători de cluburi din Liga I: "Fiecare are părerea lui, dar Răzvan mă cunoaşte foarte bine de la FC Braşov. Ştie ce pot şi ce calităţi am şi nu cred că m-a convocat degeaba la echipa naţională. Nu mă aşteptam să ajung aşa de repede la prima reprezentativă, dar prin multă muncă se poate ajunge departe. Am avut puţine emoţii la începutul meciului cu Franţa, dar mi-au trecut imediat ce am intrat pe teren".

Partida România-Austria, din preliminariile Campionatului Mondial din 2010, se va disputa miercuri, de la ora 20:45, pe stadionul Steaua.

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Preliminarii Cupa Mondială: România - Austria, 9 septembrie 2009, Bucureşti - Sebi Raducu - 09-08-2009 01:07 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut