Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
09-08-2009, 01:13 PM
|
|||
|
|||
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Franţa - România, 5 septembrie 2009, Paris
Gheorghe Ştefan: "Rezultatul cu Franţa e foarte bun, îl felicit pe Răzvan"
Preşedintele formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ l-a felicitat pe Răzvan Lucescu pentru meciul cu Frranţa, scor 1-1, spunînd că rezultatul e foarte bun, comparînd valorile loturilor celor două "naţionale".
"Rezultatul e foarte bun dacă luăm în considerare valoarea lotului nostru. Francezii sunt cu mult peste noi. Aici a intervenit tactica lui Răzvan. Nu el a compromis calificarea. Eu unul l-aş felicita pe Răzvan după acest meci. Dacă noi reuşeam să fi bătut Lituania la noi acasă, ceea ce era normal, şi dacă nu pierdeam pe teren propriu cu Serbia, ce era normal iarăşi, am fi putut ajunge acum pe locul doi. Să nu mai spunem de meciul cu Austria, care a fost o ruşine. Eu nu am nimic nici cu Piţurcă, numai că nu a avut noroc în aceste calificări. A avut o perioadă proastă. Eu nu pot să spun despre el că nu este un antrenor bun, a obţinut atîtea calificări!", a spus Gheorghe Constantin la GSPTV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
12 Musafir(i)
12 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut