Ştiri Universitatea Cluj
09-08-2009, 02:28 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Cluj
Machado se vrea "diavol roşu"
Îndrăgostit de jocul conaţionalului său Ronaldo, Gabriel Machado (20 de ani) vrea să-i calce pe urme şi să joace la o echipă mare din Europa, de preferinţă la Manchester United sau AC Milan.
Adus la Universitatea Cluj în această vară din Elveţia, de la Grasshoppers Zurich, Machado a reuşit deja să impresioneze în acest început de sezon, marcând golul victoriei în partida cu FC Bihor şi contribuind din plin la victoria alb-negrilor cu 3-0 împotriva lui CFR Timişoara. "Muncesc mult la antrenamente pentru că vreau să marchez cât mai multe goluri pentru echipă. Vreau ca anul viitor să joc împotriva lui Steaua şi Dinamo. Eu cred că "U" Cluj are tot ceea ce îi trebuie pentru a promova, adică antrenor bun şi jucători ambiţioşi", spune Machado, care nu este impresionat de valoarea echipelor din eşalonul secund. "Nivelul nu este aşa ridicat. Dacă vrei, poţi da multe goluri", glumeşte atacantul "studenţilor". Vrea să joace la Manchester Crescut la Juventude şi venit în Europa când nu avea nici 17 ani, Gabriel recunoaşte că îi este dor de familie. "Tatăl, mama şi fratele meu stau în Brazilia. Mi-e foarte greu fără ei, dar ştiu că se gândesc mereu la mine", mărturiseşte Machado, care speră ca echipa "şepcilor roşii" să fie primul pas spre celebritate. "Visez să joc la Manchester United sau AC Milan şi să fiu convocat la naţionala Braziliei. Voi munci mult pentru a transforma visul în realitate", spune brazilianul. "Ne batem la promovare cu UTA, Jiul şi Mioveni. Va fi un an dificil, dar sper să promovăm" (Gabriel Machado, atacant "U" Cluj) http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)
6 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut