Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Concordia Chiajna
09-08-2009, 02:35 PM
RE: Ştiri Concordia Chiajna
Bumbescu: "Nu suntem mulţumiţi de rezultat"

Concordia s-a întors doar cu un punct de la Suceava, la capătul unui meci condus în prima repriză de trupa lui Adrian Bumbescu. "Probabil că n-am crezut că putem bate. Am condus foarte bine prima repriză, dar după pauză situaţia din teren s-a echilibrat" a declarat la sfârşitul partidei căpitanul galben-verzilor, Laurenţiu Diniţă.

Concordia a început bine jocul, deschizând seria atacurilor cu o lovitură liberă executată bine de Cristi Ciubotariu, dar care a întâlnit bara din stânga porţii lui Pascal. Cetatea părea condamnată, însă neşansa a făcut ca tabela să rămână neschimbată. Singura acţiune periculoasă a echipei din Bucovina în prima repriză a venit în urma unei lovituri libere care s-a dus peste poartă, punând in pericol echipajul de pe Salvare.

În ultimul minut al primei reprize, Diniţă a solicitat penalty după ce a fost busculat în careu de Halip. La reluare, gazdele şi-au arătat colţii ieşind la presing. Apoi Toma s-a dovedit periculos pentru poarta lui Niţă, lovitura sa de cap trcând un pic pe lângă poartă.

Ultima fază importantă a meciului a aparţinut gazdelor, Dumitru Dan amuţind tribunele în minutul 91 când nu a reuşind să înscrie din şase metri, singur cu Florin Niţă.

La finalul jocului, Adrian Bumbescu nu s-a sfiit să se arate nemulţumit de rezultat: "Am întălnit o echipă bună, cu condiţie fizică şi angajament. Au stat bine în teren şi i-au anihilat pe Diniţă şi Ciubotariu. Puteam să tranşam jocul în prima repriză, dar nu-mi explic de ce în partea a doua le-am dat posibilitatea să vina peste noi. Nu suntem multumiţi de rezultat, dar după aspectul jocului din repriza secundă putem spune ca şi meciul nul este bun. Campionatul este lung, se pot schimba multe, dar Concordia rămâne o candidată la promovare. Ne-am propus promovarea anul acesta şi e păcat s-o ratam pentru că avem toate condiţiile s-o facem, mulţumită primarului din Chiajna. Dacă tratam toate partidele cu maximă seriozitate nu avem cum să nu fim acolo sus".

Etapa viitoare, Concordia primeşte vizita câinilor mici, echipa care a scos Chiajna din Cupa României. "Mergem la victorie în orice partidă, mai ales cu Dinamo II, echipa în faţa căreia avem de luat o revanşă. Totuşi, nici un meci nu va fi uşor, indiferent de numele adversarului" a declarat Laurenţiu Diniţă.

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Concordia Chiajna - Sebi Raducu - 09-07-2009, 01:44 PM
RE: Ştiri Concordia Chiajna - Sebi Raducu - 09-07-2009, 01:45 PM
RE: Ştiri Concordia Chiajna - Sebi Raducu - 09-07-2009, 01:46 PM
RE: Ştiri Concordia Chiajna - Sebi Raducu - 09-08-2009 02:35 PM
RE: Ştiri Concordia Chiajna - Sebi Raducu - 09-16-2009, 10:07 PM
RE: Ştiri Concordia Chiajna - Sebi Raducu - 09-28-2009, 09:27 PM
RE: Ştiri Concordia Chiajna - Sebi Raducu - 11-09-2009, 09:50 PM
RE: Ştiri Concordia Chiajna - Sebi Raducu - 11-14-2009, 12:58 AM