Ştiri Unirea Alba-Iulia
09-08-2009, 03:35 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Alba-Iulia
Bucurică: "Venirea lui Vitinha m-a stimulat"
Fundaşul stânga Bogdan Bucurică susţine că transferul portughezului Vitinha, contracandidatul său pe post reprezintă o explicaţie a evoluţiilor sale bune.
"Venirea lui Vitinha m-a ambiţionat, concurenţa te motivează şi e benefică echipei", a afirmat jucătorul de bandă care încă n-a semnat prelungirea contractului scadent la finele campionatului. "Aş vrea să continuu la Alba Iulia, m-am ataşat de oraş, de coechipieri, putem face treabă frumoasă. Mai sunt detalii de pus la punct, lucruri de care se ocupă impresarul Florian Iacob", a punctat Bogda, căruia conducerea uniristă i-a propus un contract valabil până în 2012. "Referitor la parcursul nostru trebuia să fi acumulat mai multe puncte. E un adevăr indubitabil. Am făcut foarte multe greşeli individuale care ne-au costat, dar ca evoluţii am crescut de la meci la meci, am căpătat încredere în forţele proprii şi tupeu în teren. Nu ne temem de adversari", a mai dezvăluit Bucurică, născut în aceeaşi zi, lună şi an cu Vitinha. Bucurică a fost în 4 partide titular în actuala stagiune, excepţie făcând jocul cu Poli Iaşi, când l-a substituit la pauză pe fotbalistul împrumutat de la CFR Cluj. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
34 Musafir(i)
34 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut