Ştiri Unirea Alba-Iulia
09-08-2009, 03:38 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Alba-Iulia
"Vrem puncte la Urziceni!"
Pentru Norbert Varga, meciul cu Unirea Urziceni are o insemnatate mai aparte, propunind intilnirea cu Dan Petrescu, antrenorul care l-a trasferat la echipa poloneza Wisla Cracovia in iarna lui 2005.
Uniristii vor sa se intoarca cu puncte din disputa cu echipa ialomiteana. "Cu Urziceni va fi un meci special, avind in vedere ca vom intilni campioana en-titre, Unirea. Miza duelului reprezinta punctele puse in joc de ambele echipe. Vom aborda altfel meciul de la Urziceni, fata de jocul cu Rapid. Eu zic ca am capatat incredere dupa remiza cu Timisoara si am trecut peste esecul cu giulestenii", a spus Varga, utilizat titular in premiera, de catre Falub, in meciul cu Timisoara, scor 3-3. Isi lauda fostul antrenor Mijlocasul de 29 de ani are numai cuvinte de lauda la adresa lui Dan Petrescu, fostul sau antrenor de la Sportul Stundentesc si Wisla Cracovia. Varga a fost prima achizitie a "Bursucului", dupa ce a preluat gruparea poloneza. "M-am bucurat foarte mult cind a cistigat Urziceniul campionatul. Dan Petrescu si-a dorit foarte mult sa cistige titlul si cu Wisla Cracovia, in returul campionatului 2005/2006 cind echipa a incheiat stagiunea pe locul secund, la doar doua puncte de campioana Legia Varsovia. Nu s-a lasat si a reusit sa faca istorie in Romania, fiindca nimeni nu credea ca Urziceniul va deveni campioana Romaniei", a mai spus Varga. FC Unirea Alba Iulia va intilni, in deplasare, campioana Unirea Urziceni in etapa a 6-a a Ligii I. Meciul este programat simbata 12 septembrie, de la ora 17.00, pe Stadionul Tineretului. "Dan Petrescu este un antrenor profesionist 100%, care isi doreste mereu numai victorii, pentru el neexistind jumatati de masura. L-am avut antrenor si la Sportul si ii sint recunoscator pentru ca am ajuns la Wisla datorita lui", a precizat purtatorul tricoului cu numarul 26. "Ma simt foarte bine la Unirea" Cum te simti la Alba Iulia? Norbert Varga: Da, ma simt foarte bine la Unirea si imi place foarte mult orasul. Am fost primit foarte bine de catre colegi si eu cred ca m-am acomodat cu noua mea echipa. Unirea are cinci puncte dupa primele cinci etape... Dupa modul cum a jucat echipa in acest debut de sezon, eu cred ca puteam avea cel putin 7 puncte. Este foarte important sa avem mai mare grija in aparare, iar daca vom elimina greselile personale putem obtine rezultate bune in continuare. Important este sa nu pierdem si sa ne daruim la fiecare meci, la fel cum am facut-o cu Poli. Sper ca Florin Dan sa revina la meciul cu Urziceniul, fiindca este jucatorul cel mai in forma de la Alba. Faptul ca Urziceniul va debuta saptamina viitoare la Sevilla in Champions League, va fi un avantaj pentru Unirea Alba Iulia? Nu cred, poate daca jucam dupa ce disputau acest joc, fiindca erau obositi. Cunoscindu-l foarte bine pe Dan Petrescu eu zic ca va avea succes in Champions League, este un antrenor meticulos, care pregateste temeinic orice joc al echipei sale. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
72 Musafir(i)
72 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut