Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Universitatea Cluj
09-08-2009, 03:47 PM
RE: Ştiri Universitatea Cluj
Soporan paraseste "U" Cluj

Universitatea Cluj se va desparti in aceasta saptamina de inca un jucator, Rares Soporan, care va fi vindut la Ariesul Turda. Mijlocasul se alatura astfel, altor doi "studenti" expediati recent de la echipa la cererea suporterilor.

O data cu transferul la Turda, Soporan va scapa si de huiduielile galeriei Universitatii Cluj.

Dupa Laurentiu Bus si Viorel Sintejudean, Universitatea Cluj a decis sa-l vinda la Ariesul Turda si pe Rares Soporan. Asemeni lui Bus si Sintejudean, mijlocasul clujean se afla in dizgratia galeriei Universitatii de mai multa vreme si nu de putine ori a fost acuzat ca isi pierde noptile prin cluburile clujene. "Betivule" sau "Pleaca de la echipa!" au fost doar citeva dintre mesajele pe care suporterii i le-au adresat lui Soporan la antrenamente si la meciurile din campionat.

Presedintele formatiei turdene, Virgil Blasiu, are insa mare incredere in fotbalist si sustine ca acest tranfer va aduce un plus echipei: "Am vrut initial sa-l luam pe Bogdan Dolha, dar nu l-au mai dat cei de la «U». Apoi ne-a fost propus Soporan si am acceptat, pentru ca dorim sa mai intarim echipa. Mai sint 3 zile in care putem legitima jucatori, asa ca vom face tot posibilul sa-l luam la timp. Soporan este valoros si poate fi util Ariesului in acest campionat", a anuntat oficialul turdean.

In afara lui Soporan, Turda trage si de Dan Vascan, jucator care s-a aflat si in vizorul echipei FC Simleu in aceasta vara.

In top 10 la salarii
Prin vinzarea la Turda, conducerea Universitatii a scapat de gura fanilor, dar si de o cheltuiala in plus. Soporan cistiga la Universitatea 24.000 de dolari pe sezon, al saselea angajament ca valoare intr-un top al salariilor din sezonul trecut, dupa Bundea, Marincau, Ionescu, Ungurusan si Bogdan Farcas.

Dan Vascan, dorit la pachet cu Soporan, cistiga la "U" Cluj 12.000 de dolari pe sezon.

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Universitatea Cluj - Sebi Raducu - 08-03-2009, 09:55 PM
RE: Ştiri Universitatea Cluj - Sebi Raducu - 09-08-2009 03:47 PM
RE: Ştiri Universitatea Cluj - soriyn1 - 01-05-2010, 12:50 AM
RE: Ştiri Universitatea Cluj - footwalls - 03-23-2010, 11:00 AM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
17 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut