Ştiri Universitatea Cluj
09-08-2009, 05:01 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Cluj
Talnar: "Nu eu am decis transferul lui Soporan"
Antrenorul Universitatii Cluj, Cornel Talnar, a declarat dupa antrenamentul din aceasta dimineata ca nu a avut nicio legatura cu decizia de a-l pune pe lista de transferuri pe Rares Soporan. "Nu eu am decis ca Soporan sa fie transferat. Azi nu s-a antrenat pentru ca este putin racit. Domnul Walter va poate spune mai multe. Nu stiu daca pleaca sau nu la Turda", a spus tehnicianul Universitatii Cluj.
Acesta a afirmat ca atmosfera de la echipa este buna si fotbalistii sunt concentrati la ceea ce au de facut. "Baietii lucreaza bine, atmosfera este buna, acuma va dati seama ca dupa 4, 5 zile nu iti poti face o idee despre caracterul fiecaruia. Din punct de vedere fizic, mai avem de lucru, dar eu cred ca in doua saptamani vom fi la capacitate maxima. In ceea ce priveste reactia suporterilor de la primul antrenament, dupa cum am mai spus, lasam rezultatele sa vorbeasca", a incheiat Talnar. Fostul antrenor al lui Dinamo a dezvaluit si una dintre strategiile sale. "Am fost atacant, asa ca imi place mai mult partea ofensiva decat cea defensiva, pentru mine important este sa inscriem mai multe goluri decat adversarul", a incheiat "Tantarul". Andrei Voican va ajunge la Cluj de la lotul national de tineret in cursul acestei seri, in timp ce atacantul uruguayan Martin Ciapessoni se va pregati cu echipa cel mai probabil de miercuri. Atacantul de 24 de ani va veni in probe la "U". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
19 Musafir(i)
19 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut