Chestionar: Ce se va întâmpla la acest meci?
Bate România
Egal
Bate Austria
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preliminarii Cupa Mondială: România - Austria, 9 septembrie 2009, Bucureşti
09-08-2009, 05:49 PM
RE: Preliminarii Cupa Mondială: România - Austria, 9 septembrie 2009, Bucureşti
Victor Becali: "Borcea riscă dacă nu-şi lasă jucătorii la naţională"

Victor Becali, agent FIFA , a comentat disputa dintre Cristi Borcea şi selecţionerul Răzvan Lucescu, spunînd că preşedintele executiv al lui Dinamo ar trebui să nu se mai amestece în treburile naţionale.

"Echipa naţională este a României, nu a lui Dinamo, a Stelei sau a Timişoarei. Nu cred că Borcea nu-şi va lăsa jucătorii la naţională. Sunt anumite reguli şi ar risca foarte mult. Eu spun că e timpul să dăm atenţie mai mare meciului şi să lăsăm declaraţiile conducătorilor la o parte. Acum, presiunea e mai mare pe jucători decît pe Răzvan Lucescu. El poate să aleagă pe cine vrea. Mie mi-a plăcut rezultatul de la Paris. Franţa e o naţională de cîteva sute de milioane de euro, iar noi rămînem cu nimic dacă îi scoatem pe Mutu, Chivu, Raţ şi Marica", a spus Victor Becali la GSPTV.

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Preliminarii Cupa Mondială: România - Austria, 9 septembrie 2009, Bucureşti - Sebi Raducu - 09-08-2009 05:49 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut