Romania U21 - Moldova U-21
09-09-2009, 09:44 AM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-12-2009 04:31 PM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
RE: Romania U21 - Moldova U-21
Săndoi: "Rezultatul e foarte important, ne dă moral şi ne menţine cu şanse reale de calificare"
Selecţionerul naţionalei de tineret a României, Emil Săndoi, a declarat, marţi, după victoria cu Moldova, că rezultatul este foarte important pentru moralul jucătorilor săi, dar şi pentru că menţine reprezentativei tricolore şanse mari de calificare la CE din 2011.
"Îi felicit pe băieţi pentru victorie. Se vede încă lipsa de omogenitate a echipei, dar e important e rezultatul, care ne dă moral şi ne menţine cu şanse reale de calificare. După ce ne-am deprins, la unii jucători a intervenit automulţumirea, dar e normal la vârsta lor. Sper să profităm de pasul greşit al Rusiei în Feroe", a spus Săndoi. Tehnicianul a vorbit şi despre atmosfera de pe stadionul Ion Oblemenco: "Mă aşteptam să fie mai mulţi spectatori, dar vremea nu a ţinut cu noi. Oricum, eu mă bucur că au suţinut echipa şi au aplaudat jucătorii de la formaţiile rivale. Vom reveni la Craiova. Ar fi fost frumos să marcheze şi un jucător al Universităţii, dar o să aibă ocazia în următoarele meciuri. Lung a avut o evoluţie bună, la fel de bună ca în campionat". Naţionala de tineret a României a învins, marţi, la Craiova, reprezentativa similară a Republicii Moldova, scor 3-0, în cadrul preliminariilor Campionatului European din 2011 şi a înregistrat a patra victorie din tot atâtea meciuri. Clasament Grupa 1: 1. România 12p (4 jocuri), 2. Rusia 9p (4j), 3. Moldova 4p (3j), 4. Insulele Feroe 4p (3j), 5. Letonia 3p (3j), 6. Andorra 0p (5j). Următorul meci al echipei conduse de Emil Săndoi va avea loc la 10 octombrie, în deplasare, contra Letoniei, iar 3 zile mai târziu va evolua pe teren propriu, împotriva Insulelor Feroe. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)
5 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut