Romania U21 - Moldova U-21
09-09-2009, 09:48 AM
|
|||
|
|||
RE: Romania U21 - Moldova U-21
Bărboianu: Sperăm să vină cât mai mulţi suporteri, dacă vom reveni aici
Mijlocaşul Universităţii Craiova, Ştefan Bărboianu, a povestit o întâmplare petrecută înainte de meci, atunci când Torje i-a spus că va marca în meciul cu Moldova, iar fanii din Bănie îl vor aplauda: "Pentru noi, jucătorii Universităţii, a fost un meci important pentru că am câştigat la Craiova cu echipa naţională. Sperăm să vină cât mai mulţi suporteri, dacă vom reveni aici. Torje mi-a spus înainte de meci că va marca şi că îi va pupa pe spectatori, iar ei o să-l aplaude".
Naţionala de tineret a României a învins, marţi, la Craiova, reprezentativa similară a Republicii Moldova, scor 3-0, în cadrul preliminariilor Campionatului European din 2011 şi a înregistrat a patra victorie din tot atâtea meciuri. Clasament Grupa 1: 1. România 12p (4 jocuri), 2. Rusia 9p (4j), 3. Moldova 4p (3j), 4. Insulele Feroe 4p (3j), 5. Letonia 3p (3j), 6. Andorra 0p (5j). Următorul meci al echipei conduse de Emil Săndoi va avea loc la 10 octombrie, în deplasare, contra Letoniei, iar 3 zile mai târziu va evolua pe teren propriu, împotriva Insulelor Feroe. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)
5 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut