Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
09-09-2009, 10:17 AM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Boris Peskovici: "Ne calificăm!"
Slovacul Boris Peskovici vrea să joace în Europa League şi spune că "vişiniii" au forţa să treacă de grupe.
- Felicitări, Boris! Cum te simţi ca tătic? - (Rîde) Sînt cel mai fericit tată. Am un băieţel voinic! Se numeşte Alex şi măsoară 57 de centimetri şi 3,5 kilograme. Sînt foarte bucuros că familia mea este sănătoasă şi asta mă motivează mai mult. - Cînd crezi că vei debuta în poarta lui CFR Cluj? - Cînd am sosit la Cluj am avut unele probleme musculare, am suferit o mică accidentare, apoi a trebuit să o iau uşor. Acum sînt pregătit 100% din punct de vedere fizic şi pshic. În momentul în care mi se va oferi o şansă, voi încerca să profit de ea. Decizia îi aparţine doar antrenorului, nu sînt disperat din punctul acesta de vedere. - Te aştepţi să joci în meciurile din grupa din UEFA Europa League? - Deocamdată încerc să mă pregătesc cît mai bine la antrenamente şi să fiu sănătos. Nuno Claro şi Stăncioiu sînt portari valoroşi şi cred că toţi vom avea şansa să apărăm poarta echipei. Antrenorul Conceicao ne-a aigurat că va conta pe fiecare. Să nu uităm că urmează un calendar extrem de încărcat cu meciuri în Europa, Cupa României şi Liga 1. "Clujul e pe gustul meu" - Mulţi străini au avut probleme de acomodare la Cluj. La tine cum a fost? - Din punctul meu de vedere, mă consider asimilat deja de acest oraş. Mărturisesc că este pe gustul meu, iar oamenii sînt foarte pasionaţi de fotbal. Chiar şi cînd am fost acasă în Slovacia, zielele trecute, le-am recomandat amicilor să viziteze Clujul. - Cum vezi grupa voastră din Europa League. Ce şanse are Clujul? - În opinia mea, olandezii de la PSV sînt favoriţi de departe, dar asta nu înseamnă că ceilalţi se vor da la o parte. Aş plasa CFR cu şansa a doua în grupă. Sparta Praga nu mai este acum echipa de temut care o ştim cu toţii. Primul meci cu danezii este cel mai important. Trebuie să avem grijă cu FC Copenhaga, sînt o trupă scandinavă care luptă pînă la epuizare, bazat pe forţa fizică. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
23 Musafir(i)
23 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut