Romania U21 - Moldova U-21
09-09-2009, 01:10 PM
|
|||
|
|||
RE: Romania U21 - Moldova U-21
"Oltenii au fost cei mai buni de pe teren, s-a văzut clar"
Preşedintele Universităţii, Adrian Mititelu, s-a arătat foarte nemulţumit de numărul redus de spectatori prezenţi la meciul România - Moldova.
Cât despre victoria şi jocul tricolorilor mici, patronul Ştiinţei a avut numai cuvinte de laudă şi în special la adresa celor patru alb-albaştri care au evoluat pe teren. "Pronosticul meu, 3-1 la meciul România - Austria. A fost o surpriză neplăcută pentru mine. Nu am putut să cred că la un meci al echipei naţionale, fie ea şi de tineret, au venit atât de puţini oameni. Biletele au fost foarte ieftine. Atmosfera a fost destul de frumoasă, vremea destul de bună pentru fotbal, au fost foarte mulţi jucători de-ai noştri, de-ai Craiovei, în echipă, deci a fost o surpriză mare pentru mine. Oltenii au fost cei mai buni de pe teren, s-a văzut clar. De la portar, fundaş central, marele Valerică Găman şi cu şi mai marele Ştefan Bărboianu şi am terminat cu cel mai mare dintre toţi, Mihai Costea, care, chiar dacă a jucat slab, a făcut cea mai frumoasă fază din meci", a declarat Adrian Mititelu. Acesta a lăudat prestaţia dinamovistului Gabriel Torje, pe care îl consideră un jucător de perspectivă. "Torje este bun. I-am spus-o şi lui. Cauza faptului că este bun este pentru că mama lui este olteancă şi i-a dat sclipirea şi combustia necesară", a afirmat finanţatorul craiovean. Adrian Mititelu nu a avut nimic de obiectat cu privire la absenţa alb-albaştrilor din lotul lui Răzvan Lucescu pentru cele două partide cu Franţa şi Austria, considerând că s-au antrenat mai bine la echipa de club şi nu vor fi obosiţi pentru meciul cu Poli Iaşi. De asemenea, el a dezvăluit că intenţionează să îl readucă din iarnă pe Gângioveanu la echipă. "La echipa mare nu avem nicio şansă. Oltenii nu au valoare de echipa mare, pentru că sunt foarte mulţi jucători acolo care sunt mai buni ca ai noştri şi de ce să meargă ai noştri . Noi deocamdată avem jucători valoroşi doar de echipa mică, dar şi când vor creşte ăştia. Prevăd o generaţie foarte bună din cei care joacă acum la naţionala mică, când le va veni rândul să joace la echipa mare va fi prăpăd. Nu mă deranjează faptul că nu au fost convocaţi jucători la naţionala mare. La echipa asta mică o să avem, pentru că sunt cei mai buni din ţară şi sunt atât de mulţi buni, încât îl punem pe Emil într-o postură şi este greu să ia foarte mulţi de la Craiova, că o să zică alţi că el ia numai craioveni că şi el este craiovean. Ia şi el şase-şapte. Gângioneanu este tot al nostru, chiar dacă l-am trimis disciplinar la Vaslui, se va întoarce acasă. Eu sper să se întoarcă la iarnă, o să-l rog pe Adrian Porumboiu să-i dea drumul.", a concluzionat Mititelu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
8 Musafir(i)
8 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut