Ştiri Steaua Bucureşti
09-09-2009, 01:48 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
"A venit de două săptămâni şi a fost trecut pe lista UEFA!"
Dayro a fost iertat repede de Gigi Becali, chiar dacă mijlocaşul columbian şi-a prelungit vacanţa şi nu a făcut pregătirea cu echipa din Ghencea. Columbianul a fost chiar şi răsplătit cu un loc pe lista UEFA, asta deşi Bergodi nu a fost în totalitate de acord. În tot acest timp, Mihăiţă Pleşan a fost trimis la echipa a doua şi i s-a scăzut 10% din salariu pentru un conflict cu Ghionea petrecut în finalul sezonului trecut.
Pleşan se plânge că în Ghencea se umblă cu jumătăţi de măsură şi spune că a fost pedepsit de conducere pentru că nu a acceptat reducerea salariului. "Nu este corect ce se întâmplă, asta e bătaie de joc! Eu am făcut toată pregătirea cu Steaua 2, în timp Dayro a venit abia de două săptămâni, a şi fost trecut pe lista UEFA şi e ca şi primit la prima echipă. Cearta din vestiar cu Ghionea nu a fost decât un pretext. De ce doar eu am fost pedepsit, iar el nu a păţit nimic? De fapt, tot ce mi se întâmplă este pentru că nu am acceptat micşorarea salariului, aşa cum au făcut alţi colegi de-ai mei", îşi varsă amarul Pleşan în CanCan. Chiar dacă joacă la echipa a doua, ex-craioveanul încă mai speră că va prinde un contract în străinătate. Însă dacă nu va apărea nicio ofertă, mijlocaşul este dispus să se întoarcă la Craiova, echipa care l-a lansat în fotbalul mare: "Eu încă mai sper la un transfer afară, dar dacă nu se concretizează nimic, normal că aş accepta o revenire la Craiova. Acolo a fost momentul de vârf al carierei mele şi decât sa joc în liga a doua, bineînţeles că m-aş duce acolo", a încheiat mijlocaşul. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
24 Musafir(i)
24 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut