Ştiri Steaua Bucureşti
09-09-2009, 01:57 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
"Gazonul? Câmp de cartofi"
Cristiano Bergodi spune că gazonul de la Steaua împiedică jucătorii să joace scurt şi rapid.
Terenul din Ghencea vă îngrijorează? Da, este o mare problemă. Când am jucat cu Glenclerbirligi, terenul era foarte bun, apoi brusc s-a deteriorat. Şi cum să joc cum mi se cere, repede, cu mingi la firul ierbii, pe un aşa teren? Sunt numai smocuri de iarbă, parcă e un câmp de cartofi… Băieţii pierd timp ca să controleze mingea, din două-trei atingeri, nu e deloc uşor… E greu să joci cu tribunele goale? Cum să nu fie? Suporterii ar trebui să ne fie cel mai important aliat, avem mare nevoie de ei. Îmi pare rău că sunt tensiuni, ba la o peluză, ba la alta… Iar jucătorii suferă din cauza asta. Dar aşa se aude mai bine vocea patronului din lojă… (zâmbeşte) Sunteţi ironici. Da, se aude, asta este. Nici mie nu-mi place când strigă lucruri urâte… Am şi vorbit cu el, dar aşa este el, mai temperamental, se stăpâneşte mai greu. Aţi văzul meciul cu Franţa? Cum vi se pare naţionala? Este o echipă tânără, cu potenţial. Răzvan ştie ce face. Normal, în interiorul lui, Răzvan cred că s-ar fi gândit şi el la un joc mai bun, dar aşa e la început, are abia trei meciuri… Şi a jucat contra unor fotbaliști mari. "De ce e certat Răzvan? În fond, nu el a pierdut calificarea. E nevoie de răbdare. Franţa a făcut unul dintre cele mai bune meciuri" - Cristiano Bergodi, antrenor Steaua http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
31 Musafir(i)
31 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut