Ştiri Gaz metan Mediaş
09-09-2009, 03:30 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Gaz metan Mediaş
Cristi Pustai: "Ar fi cazul să cîştigăm cu Steaua"
Tehnicianul Cristi Pustai a vorbit în termeni laudativi despre Steaua, însă a mărturisit că îşi doreşte un succes în întîlnirea de duminică seara.
"Steaua este o echipa care face spectacol, a cistigat in cele doua deplasari iar ambele echipe vor dori victoria, iar eu cred ca va fi un meci care sa duca spre spetacol. Steaua ramine o echipa de top,care are un lot foarte valoros chiar daca sint multi fotbalisti tineri, iar daca vor avea liniste si antrenorul va fi lasat sa lucreze, cred ca in cel mai scurt timp vor avea un cuvint greu de spus in Europa. Cu toate acestea, noi venim dupa doua infringeri consecutive si cred ca este cazul sa cistigam punctele puse in joc",a afirmat Pustai. Antrenorul Gazului Metan a mai facut si o comparatie intre Steaua de acum si cea din sezonul precedent."Steaua de anul trecut era mai periculoasa la fazele fixe dovada ca am primit gol in urma unui corner.Anul acesta are mai multa viteza, jucatori tineri care sint tehnici si foarte valorosi. Stancu si Surdu reprezinta un cuplu de temut, prin care stelistii au cistigat in viteza si la randament in fata portii. Ionescu este iarasi un jucator foarte bun insa nu trebuie uitat Kapetanos, care inscrie de cite ori are ocazia. Daca vor avea spatii, stelistii le vor specula iar orice antrenor isi doreste sa aiba in lot jucatori de valoarea lui Nicolita si Szekely'",a mai precizat "profesorul". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)
5 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut